kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çocuklarım hayatımı çok değiştirdi

4 yaşında Apple ve 2 yaşında Moses adında iki çocuğu bulunan Gwyneth Paltrow, "Annelik tüm hayatımı dolduruyor. Hayata bakış açımı çocuklarım değiştirdi" diyor ve ekliyor: Üçüncü kez anne olmayı çok istiyorum..
Oyunculuk kariyerinin doruğundayken Coldplay'in solisti Chris Martin'le evlenerek İngiltere'ye yerleşen ve iki çocuk sahibi olan ünlü yıldız Gwyneth Paltrow, hayatındaki en değerli varlıkların çocukları olduğunu söylüyor. Apple adında bir kızı ve Moses adında bir oğlu bulunan ünlü aktris, annelikle ilgili In Touch dergisine konuştu. "Anne olduktan sonra hayata bambaşka bir gözle bakmaya başladım" diyen Paltrow, üçüncü kez anne olmayı istediğini de söyledi.

ÜNÜMÜ BİLMİYOR
* Anne olmanın hayata getirdiği birçok artısı var ama bence en önemli şey çocuklarınızla birlikte zenginleşen hayatınız.

* Ebeveyn olmanın tek kötü tarafı, bebekleriniz ilk doğduğunda yaşadığınız uyku düzensizliği ama inanın buna değiyor.

* Kızım Apple annesinin ünlü biri olduğunu bilmiyor. Daha birkaç gün önce, "Anne neden hep senin fotoğrafını çekiyorlar?" diye sordu.

* Çocuklarım ileride oyuncu olmak isterlerse desteklerim ama en önemli şey iyi insan olmaları.

ANNEM ÖRNEKTİR
* Benim annem de ünlü bir yönetmenin eşi olduğu için beni ve kardeşlerimi spot ışıklarının altında nasıl yetiştireceğini çok iyi bildi. Annem harika bir iş çıkardı. Ben de çocuklarımı onun gibi yetiştirmeye özen gösteriyorum.

* Oğlum iki yaşına gelene kadar üçüncü bir bebek sahibi olmayı düşünmüyorum ama Moses iki yaşına basınca eşim ve ben 'Neden olmasın?' diye düşünmeye başladık.
Haberin fotoğrafları