kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kısa... Kısa...

Denizlili Cesar artık Kocaeli'de
Süper Lig'in yeni takımlarından Kocaelispor, geçen sezon Denizlispor'da forma giyen Julio Cezar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Cesar, Kocaelispor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "İzmit'e geldikten sonra Kocaeli yönetimi tarafından çok güzel karşılandım. Kocaelispor'da başarılı olacağım" diye konuştu.

Baki Mercimek Ankaraspor'da
Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği Baki Mercimek, Ankaraspor ile anlaşma sağladı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu yapılan görüşmeler sonunda 2 yıllık sözleşme imzaladı. Baki, geçen sezon Beşiktaş'ta 7 sarı, 1 kırmızı kart görmüştü.

A.Gücü'nde transfer son hız
Ankaragücü, Ankaraspor'un elinden Mehmet Yılmaz kaptı. Golcü futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yılık sözleşme imzalayan Başkent temsilcisi, Tunus 1. Ligi takımlarından Esperance de Tunis takımında forma giyen Sabani Moin ile de prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

Gaziantepspor Emrah Eren'i aldı
Gaziantepspor, Çaykur Rizesporlu Emrah Eren'i kadrosuna kattı. Kırmızı-beyazlılar, başarılı futbolcuya kulüp tesislerinde düzenlenen törenle bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalattı.