kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tek hedef Uğur

VAHAP HACIOĞLU
Bobo'nun durumundaki belirsizlik nedeniyle yabancı transferini tamamen askıya alan Beşiktaş, yerli isimlerden son olarak Uğur İnceman'ı kadrosuna katma çabası içinde..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tek hedef Uğur
Transfer çalışmalarını bir an önce tamamlayarak tam kadro yeni sezon hazırlıklarına başlamak isteyen Beşiktaş'ta hedefteki isim Uğur İnceman. Yabancı transferini tamamen Bobo'nun gidişine bağlayan ancak bu oyuncunun takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle yerli isimlere yönelen siyah-beyazlılar, çalışmalarını Manisaspor'un yıldız orta saha oyuncusu üzerinde yoğunlaştırdı. Uzun bir süredir bu futbolcuyu almak için uğraşan ancak kulübünün 2 milyon euroluk bonservis isteği üzerine görüşmeleri donduran Beşiktaş, yeniden pazarlık masasına oturacak.

MANİSA BU KEZ OLUMLU
Uğur için Manisa'ya 750 bin euro ödemeye hazır olan Kartal'ın elini futbolcunun defalarca Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirmesi güçlendiriyor. Menajer Sinan Engin bu transferin bir kaç gün içinde netleşeceğini belirterek, Manisa'nın da bu kez daha olumlu bir tavır içinde olduğunu söyledi.