kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
19 yaşındaki Sinem Sülün, erkek dergilerine poz vermeyi düşünmediğini belirterek, "Yaşım itibariyle iç çamaşırı defilelerine de çıkmam" dedi.

Ülkemi temsile destek almadan hazırlandım

İLKER GEZİCİ
2007 Türkiye İkinci Güzeli Sinem Sülün, 14 Temmuz'da Vietnam'da yapılacak Kainat Güzeli Yarışması'nda ülkemizi temsil edecek. Sinem, yeterli destek görmediği ve yalnız hazırlandığı için dertli!..
14 Temmuz'da Vietnam'da düzenlenecek 'Miss Universe' (Kainat Güzeli) yarışmasında ülkemizi temsil etmeye hazırlanan 19 yaşındaki Sinem Sülün, "Güzellik tek başına anlam ifade etmez, zeka da çok önemli" dedi. Geçtiğimiz yıl Türkiye ikinci güzeli seçilen Sinem, "Türkiye'nin Kainat Güzeli Yarışması'nda hiç derecesi olmamış. İnşallah ben dereceye girerim" şeklinde konuştu.

* 'Miss Universe' hakkında ne düşünüyorsunuz?
Derece alır mıyım bilmiyorum ama ülkemi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Türkiye'nin bu yarışmada derecesi yok. Sadece 10 sene önce Hanife Çetiner'in yaptığı kostümle 'milli kostüm' derecemiz var. Benim bu yarışmada giyeceğim kostümü de Hanife Çetiner yaptı. Herhalde bir milli kostüm derecesi alabilirim diye düşünüyorum. Ailemin dışında bana pek destek veren yok. Bu projeler dünya çapında önemli. Belirli yerlerden destek gerekiyor.

* Türkiye'yi nasıl temsil edeceksiniz. Nasıl hazırlandınız?
Sadece güzellik yetmiyor. Coğrafyasıyla, tarihiyle, kültürüyle, yaşam biçimiyle ülkemi temsil edeceğim. Bu güzelliği aşıyor ve başka bir boyuta geçiyor. Türk kadının modern yüzünü göstereceğim. Birtakım hazırlıklarım oldu. Kapadokya'ya gittim. Nevşehir Belediyesi'nden destek gördüm. Oradan aldığım hediyeleri yarışmacı kızlara vereceğim.

* Sorumluluk hissediyor musunuz? Üzerinizde bir yük var mı?
Açık konuşmak gerekirse, hiçbir sorumluluk hissetmiyorum. Çünkü sadece kendim hazırlandım. Manevi yönde bir destek görmediğim için bir sorumluluk hissetmiyorum. 'Miss Turkey' yarışmasının isim sahibi Can Sandıkçıoğlu ve Özcan Sandıkçıoğlu'nun çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.

* Hedefleriniz nedir?
Şu an her şey muallakta. Yarışmayı kazanma ihtimalim de var, üniversiteyi kazanma ihtimalim de... Bu sene olsun veya olmasın, eğitimime mutlaka devam edeceğim. Modellik ve büyük oranda oyunculuk yapacağım. Şu an bile oyunculuk teklifleri alıyorum ama önceliğim yarışma. Her şey yarışmadan sonra netleşecek.
Haberin fotoğrafları