kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tuba Ünsal

'Cep'indeki sır mesaj bitirdi

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Oyuncu Murat Han'ın, Tuba Ünsal'ı terk etmesinin altından mesaj çıktı. Ünsal'ın telefonunda aşk mesajı yakalayan Han'ın ilişkiyi bitirdiği öğrenildi..
İstanbul Şile sahillerinde sarmaş dolaş görüntülenmeleriyle ortaya çıkan Tuba Ünsal-Murat Han aşkı, haziran ayı itibariyle son buldu. Oysa Şile'de paparazzilere yakalanmalarının ardından sevgililer İstanbul'da, Ünsal'ın başrolünü üstlendiği "Yemin" dizisinin final yemeğinde el ele basının karşısına çıkmıştı, "Birlikteyiz, mutluyuz" diyorlardı. Ne olduysa oldu, bir ay sonra, çift yollarını ayırdı. Sürpriz bir şekilde Murat Han'ın isteğiyle...

HAYATA BAKIŞ FARKI
Sürpriz, çünkü bugüne kadar ki çoğu ilişkisinde beraberliği bitiren taraf hep güzel oyuncuydu. Mustafa Sandal'dan sosyetik aşkı Cem Cantaş için ayrılmıştı. Evlendiği Cantaş'tan Yalın aşkı uğruna boşanmıştı. Arben İçli'den 'kısa süre içinde kendisine evlenme teklif etti' diye ayrılmıştı. İşte bu ilişkilerin son sözü söyleyen tarafı olan Ünsal, bu kez terk edildi. Murat Han, "Birbirimizi tanımaya çalıştık. Baktık ki hayata bakışımız çok farklı, ilişkiyi bitirmek istedim" dedi. Ancak bu ayrılığın sebebi ile ilgili ilginç bir iddia var. Murat Han'ın Tuba Ünsal'ın cep telefonunda bir aşk mesajı yakaladığı ve bu yüzden aralarında çıkan tartışma sonucu ayrıldıkları söyleniyor. Bu mesajın sahibi şimdilik bilinmiyor.
Haberin fotoğrafları