kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Konuştukça uçak bileti kazanabilirsiniz!

Yeni Haber
Turkcell ve Türk Hava Yolları (THY) arasında gerçekleştirilen anlaşma gereği "Miles&Smiles" üyesi İşTcell'liler konuştukça uçuş mili kazanacak. Dileyen müşteriler millerini uçak biletine, dileyen Turkcell kontör olarak kullanabilecek.

Proje ile ilgili bilgi veren Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Türkiye'de mobil iletişim kullanımlarının ilk kez bir mil programına dahil edildiğini ve buna öncülük ettikleri için mutluluk duyduklarını belirtti.

Ciliv, "Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi olarak müşterilerimize GSM dışı alanlarda da faydalar sağlayarak onları hayata bağlıyoruz. THY ve Turkcell'in ortak bir özelliği var: İnsanları birbirine kavuşturmakTHY bunu, onları bir noktadan diğerine taşıyarak, Turkcell ise mobil iletişimle sağlıyor. Bu kampanyayla müşterilerimiz artık birbirlerine daha da yakın olacaklar" dedi.

THY Genel Müdürü Temel Kotil ise seyahat ve iletişimin, günümüz gelişen dünyasının iki büyük vazgeçilmezi olduğuna dikkat çekerek, müşterilerinin Türkiye'nin iki büyük markasının işbirliğinden büyük kazanç sağlayacaklarını ifade etti. Kotil sözlerine şöyle devam etti: "Turkcell'in ve biz Türk Hava Yolları'nın amacı aynı: Müşterilerimize daha faydalı ve yeni ne sunabiliriz? Hizmet kalitemizi nasıl yükseltiriz ? Şimdi bu işbirliğinin iletişimde Turkcell'i, seyahatte Türk Hava Yolları'nı tercih eden müşterilerimizi çok mutlu edeceği inancındayız."

Kampanya kapsamında faturalı hat sahibi İşTcell'liler, her ay ödedikleri toplam fatura tutarının 3 katı, ön ödemeli hat kullanan İşTcell'liler ise yükledikleri kontör miktarının yarısı kadar mil kazanacak. Kampanyada kazanılan miller, Miles&Smiles hesaplarında biriken diğer miller ile birleşerek ödül biletine veya bedava Turkcell kontör/dakikaya çevrilebilecek. Her Turkcell hattı için bir ay içinde en fazla 3 bin bonus mil kazanılabilecek. Kampanyaya 30 Haziran'a kadar kaydolan İşTcell'liler, anında 1000 bonus mil kazanma şansına da sahip olacak. İşTcell'lilerin, mil kazanmak için, MIL yazıp boşluk bıraktıktan sonra Miles&Smiles kart numaralarını yazarak 5773'e ücretsiz kısa mesaj ile göndermeleri gerekecek.

Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell müşterileri, hesaplarındaki her 15 mil karşılığı 1 kontör, her 40 mil karşılığı 1 dakika alarak bedava konuşacaklar. Üstelik kontor/dakikaların istedikleri herhangi bir Turkcell hattına yüklenmesini talep edebilecek. Miles&Smiles milleriyle Turkcell'den kontör/dakika almak için, THY yazıp aralara boşluk bırakarak sırasıyla Miles&Smiles üyelik numarası, dakika ya da kontör yüklemek istenilen Turkcell numarası ve yüklenecek dakika/kontör miktarı girilip 5849'a ücretsiz kısa mesaj ile göndermek yeterli. Ayrıca www.thy.com/smiles web sitesinden de mil karşılığı kontör/dakika alınabilir. Bir ay içerisinde Miles&Smiles üyeleri milleri karşılığında, en az 250 kontör/100 dakika, en fazla 500 kontör/200 dakika alabilir. Turkcell ve Türk Hava Yolları'nın birlikte düzenlediği kampanya, 31 Aralık 2008 tarihine kadar devam edecek.

CİHAN