kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Emre Güngör turnuvayı kapattı

Yeni Haber
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası (A) Grubu'nun son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 3-2'lik galibiyetle turnuvanın dışına iten (A) Milli Takım'da, Emre Güngör'ün turnuvayı kapattığı açıklandı.

Sağlık heyeti tarafından yapılan açıklamada, Emre Güngör'ün sol baldır kaslarında, özellikle kas-tendon bileşkesine yakın bir alanda zorlanmaya bağlı kas yaralanması tespit edildiği, yapılan MR ve ultrason tetkiklerinde tespit edilen bu durum nedeniyle oyuncudan turnuva sonuna kadar yararlanılamayacağı ifade edildi.

Milli takımda yer alan sakat futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklamada, şöyle denildi:

''Emre Belözoğlu'nun çekilen MR'ında ve ultrasonlarında yaralı bölgedeki iyileşme sürecinin sürdüğü, çok kısa sürede yüksek performans göstermesinin takip gerektireceği tespit edilerek, tedavisinin ve kontrollerinin devamına karar verildi.

Servet Çetin'in, Çek Cumhuriyeti karşılaşması sırasında iki ayrı pozisyonda yaşadığı zorlanmalar nedeniyle yapılan MR tetkikleri sonucu oyuncunun sol diz iç yan bağ ve kalçasındaki problemlerinin büyüdüğü tespit edildi. Futbolcunun turnuvanın başından beri gösterdiği duyarlı yaklaşım ve özveri göz önüne alındığında, durumu maç saatine kadar takip edilecek ve oyuncunun sağlığı açısından en doğru karar verilecektir.Tümer Metin'in kasığındaki sakatlığıyla ilgili tedavisi devam ediyor. Takımla birlikte antrenman yapacak seviyeye gelmemesi nedeniyle çeyrek finalde oynaması şu an için zor görünmektedir.''

Sağlık heyetinin açıklamasında ayrıca, daha küçük sağlık sorunları bulunan Marco Aurelio, Hakan Balta, Nihat Kahveci, Semih Şentürk ve Ayhan Akman'ın maç oynamalarına engel teşkil edecek durumlarının şu an için bulunmadığı, ancak tedavilerinin sürdüğü belirtildi.