kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İnsanlara neyimin çekici geldiğini anlıyorum tabii

Yeni Haber
* Kendinizde en çok beğendiğiniz ve nefret ettiğiniz özellikler neler?

Pes etmeyişimi seviyorum. Korktuğum bir şeyden kaçmayıp üzerine gitme huyum var. Bunu seviyorum ve yararını görüyorum. Sevmediğim özelliğimse insanları mutlu etmek için gereğinden fazla çaba sarf etmem. Bu biraz yorucu olabiliyor. Daha açık konuşabilmek ve olur olmadık insanları mutlu etmek için harcadığım zamanı, kendimi mutlu etmek için harcıyor olmak isterdim.

* Kendinizi seksi buluyor musunuz?

Hayır.

* Yanlış mı anladım?


Hayır seksi bulmuyorum. Saçma geliyor kulağa. Anlıyorum tabii seksi bulunuyor olmamı ya da insanlara neyin çekici geldiğini. Çok da hoşuma gidiyor bu ama inanın bana ben kendimi öyle hissetmiyorum. Eşime sorun isterseniz.

* Peki bir kadında neyi ya da neleri seksi bulursunuz? İlk olarak dikkatinizi ne çeker?

İlk gözlere dikkat ederim çünkü gözler, baktığınızda içerideki karakteri görebileceğiniz küçük pencereler gibidir. Güzel gözlerden ve bakışlardan etkilenirim. Sonrasındaysa uzun ve güzel saçlar, dudaklar, öpüşü, bacakları...

* Sloganı 'Haz Var, Fazlası Var' olan Magnum'un yeni yüzü olarak geldiniz İstanbul'a. Size hangi sözcükler hazzı çağrıştırıyor?

Haz dediğinizde aklıma ilk olarak doğa ve doğa aktiviteleri geliyor. Sonra dondurma geliyor tabii ki. Aslında çikolata, şeker, jelibon, pasta gibi tatlıların tümüne bayıldığım için bunların hepsi bana hazzı çağrıştırıyor.

GÜNAYDIN