kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

ÖSS adaylarına belediyeden indirim

Yeni Haber
ÖSS'ye girecek öğrenciler, yarın ve 15 Haziran pazar günü belediye sosyal tesislerinden yüzde 25 indirimli yararlanabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, gençlerin hayatlarındaki dönüm noktası olan ÖSS'ye girecek öğrencileri, sınav öncesinde stresten kurtarmak ve moral depolamalarını sağlamak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nden yarın ve 15 Haziran pazar günü yüzde 25 indirim imkanı sunulduğu belirtildi.

Açıklamada, sosyal tesislere gelen gençlerin, ÖSS sınava giriş ve kimlik belgelerini göstermeleri halinde aileleriyle birlikte indirimden faydalanabilecekleri kaydedildi.

Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik Spor Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gençlik Meclisi'nin de, adayların sınav esnasındaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kalem-silgi ve kalemtıraştan oluşan ÖSS paketlerinin dağıtımını bu yıl 110 noktada kurulacak stantlarda gerçekleştireceği ifade edilen açıklamada, ayrıca 500 noktada sınava girecek adaylara su dağıtımının yapılacağı bildirildi.

(AA)