kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hadise yeni imajıyla Shakira’yı anımsattı.

Futbolseverlere milli bir Hadise

Öner ÖNGÜN - Mustafa DERYAHAN / MAGAZİN
Türkiye-İsviçre maçı İstanbul'da iki ayrı mekânda konserler eşliğinde izlendi. Maslak Arena'da sahne alan gurbetçi şarkıcı Hadise, yeni albümünü futbolseverler için seslendirdi..
Türk Milli Takımı'nın sponsorlarından Efes Pilsen'in düzenlediği ünlü sanatçılarla Euro 2008 maçlarını izleme aktivitelerine önceki akşam devam edildi. İstanbul Maslak Arena'da düzenlenen etkinliklerin ilki, Türkiye ve Portekiz'in karşılaştığı pazar akşamı Gülben Ergen konseriyle başlamıştı. Önceki akşam oynanan Türkiye-İsviçre maçı öncesi ise Belçika'da yaşayan Türk şarkıcı Hadise sahne aldı. Futbolseverlere özel bir şov hazırlayan seksi şarkıcı, Arena'yı dolduran davetlileri maç öncesi sahne performansıyla coşturdu. Giydiği mini eteği ve yeni imajıyla Latin şarkıcı Shakira'ya benzeyen Hadise, sahne performansıyla unutulması güç bir geceye imza attı.

DÖRT BİN KİŞİ İZLEDİ
Aynı saatlerde Kuruçeşme'deki Arena'da buluşan yaklaşık dört bin Turkcell'li de zaferi büyük bir coşkuyla kutladı. Bengü'nün keyifli şarkılarıyla maç saatini bekleyen futbolseverler, bir yandan Boğaz'ın keyfini çıkardı. İlk golün ardından heyecan iyice artarken final golüyle, Turkcell Kuruçeşme Arena'daki sevinç çığlıkları tüm İstanbul'a yayıldı.
Haberin fotoğrafları