kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nilüfer veliahtını açıkladı

Yeni Haber
Türk Pop müziğinin kadife sesli sanatçısı Nilüfer, yeni jenerasyondan kimlerin sesini beğendiğini, kimlerin gelecek vaat ettiklerini ve kendisine en yakın bulduğu ismi açıkladı.

Özel bir programa konuk olan Nilüfer, Türk Pop müziğine damgasını vuran bir isim olarak, yeni seslerden kimleri beğendiğini açıkladı.

Yeni jenarasyondan çok iyi sesler ve gruplar olduğunu belirten Nilüfer, "Yorumcu olarak, şu ana kadar emin adımlarla giden, güzel duruşuyla Funda Arar'ı beğeniyorum.

Hem iyi bir yorumcu, kendine göre bir çizgi oturttu. Duruşuyla gerçekten beni anımsatıyor. Onun dışında çok iyi sesler var. Tabii yeni çıkan olarak Sertab Erener'i saymam doğru olmaz, çünkü O da artık starlarımızdan bir tanesi. Mesela ben Burcu Güneş'in sesini çok beğeniyorum ama çok doğru şarkılar yapması lazım. Unuttuklarım olabilir ne olur alınmasınlar...

Çok iyi sesler ve gruplar var. Aslında fena değil gidişat Türkiye'de pop müzik konusunda. Bu satışların düşmesi biraz ürkütücü ama sanırım o da zaman içinde düzelecektir" diye konuştu.

TELEVİZYONGAZETESİ