kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Portekiz'e 2-0 yenilen Milli Takım bugün İsviçre ile önemli bir maça çıkıyor.

Milli Takım'a Denizli olur

* Milli Takım'ın başında kim olmalı? - Mustafa Denizli, tartışılmaz!

* Neden? - Yabancı hocalarla başarı söz konusu değil. Zar atmak gibi bir şey bu. Türk futbolunu çok iyi bilen, oyuncuları çok iyi tanıyan hocalara ihtiyacımız var. Bu hocaların sayısı da şu anda ikidir; biri Denizli, diğeri de Terim'dir.

* Denizli'nin taktik anlamda, Terim'in ise disiplin ve motivasyonda başarılı olduğu söylenir. Siz ikisini nasıl karşılaştırırsınız? - Ben zamanında teklif ettim. İsveç Milli Takımı son Dünya Şampiyonası'na iki antrenörle birlikte gelmiştir. Niye aynı şeyi yapmıyoruz; niye Terim ve Denizli kulübede yan yana durmuyor demiştim. İkisinin de en büyük kusuru bu. İkinci adam istemiyorlar, yerlerine kalacak adamları yanlarında çalıştırmıyorlar. Bu insanların kendilerine güvenleriyle ilgili bir durum.

* Federasyon Denizli'yi seçer mi? - Ben fedarasyon başkanı da olsam, Galatasaray başkanı da, anında getirirdim Denizli'yi. O geri zekâlı Galatasaray...

* Geri zekâlı Galatasaray? - Aynen! Aylardan beri antrenör arıyorlar ama Denizli orada duruyor. Yok Skibbe olacakmış, yok Perrin'miş... Dünya üzerinde Galatasaray'ın adını bilmeyen ülke yok. Ama böyle bir takımın, kurtarıcı diye getirdiği adamın adını ben bilmiyorum!