kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bilgi birikimi Demirel tipi Berkun Oya gibi olsun

ÖNER ÖNGÜN - MAGAZİN
İşadamı Bilgin Demirören ile yollarını ayırdıktan sonra aradığı aşkı bulamayan modacı Ebru Yener; hem zeki, hem de yakışıklı bir adam aradığını belirterek "Bu gidişle evde kalacağım" dedi..
Modellikten modacılığa terfi eden Ebru Yener, yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiriyor. Bir dönem Dubaili şeyh eşleri için tasarladığı kıyafetlerle çok konuşulan Yener, kariyerindeki hızlı yükselişin aksine, işadamı Bilgin Demirören'den ayrıldıktan sonra aşk hayatında hiçbir hareket olmadığını söylüyor...

* 1.5 seneye beş önemli koleksiyon sığdırdınız. Başarınızın sırrı nedir?
Bugüne kadar 20 ülke gezdim. Farklı kültür ve coğrafyalar tanıdım. İnsanın vizyonu genişliyor. Bunu işimde de kullanabiliyorum. 30 yaşıma yeni girdim ama 40 yaşındaki bir insanın birikimine sahibim. Sarışınım ama çok okurum. İşimde başarılıyım çünkü tekstilci değilim. Ben her şeyi ofis ortamında kendi makinelerimle ve ekibimle yapıyorum.

YERİ FARKLI
n İşadamı Bilgin Demirören'le ilişkiniz sürüyor mu?
Artık bu sorunun sorulması sinirlerimi bozuyor. Ayrılalı iki sene oldu ama ben kimseyle çıkmadığım için herkes hala onunlayım zannediyor. Bilgin Bey'le olayımız farklı. Evlensem de, o hep hayatımda olacak. Zaten kendisi evlenmemi çok istiyor. Beni o büyüttü, bana çok emek verdi. İnsan olarak çok sever beni. Ben onunla en güzel günlerimi paylaştım. Ona aşık oldum, onu çok sevdim. Çok kötü şeyler de yaşadık ama yine olsa, yine yaşarım. O, bin tane genç adama taş çıkartır. Erkek adamdır, baba adamdır. Ben insanın bir kez aşık olacağına, hayatına sadece bir tek kahraman gireceğine inanırım. Benim kahramanım Bilgin Bey'di. Hala ona danışmadan hiçbir şey yapmam. Hayatında biri var ama ben yine de onun sesini duymadan yapamam. Hala daha hakkımızda cahilce yazılar yazılıyor. Bazen bunların önüne geçmek için biriyle olmam gerektiğini düşünüyorum ama işime öyle sardım ki; aşka ayıracak hiç zamanım yok.

EVDE KALACAĞIM!
* Hiçbir zaman biriyle birlikte olmayacak mısınız?
'Aşığım' diye ciyak ciyak bağırmayı isterim ama hala yaralıyım. Hep çok iyi niyetli bir kadın olduğumu söylerler. Bence ben, salak bir kadınım. Bir erkekte aradığım kriterler de değişti. Rahmetli İsmail Cem'in vizyonuna sahip, Süleyman Demirel kadar birikimli, Berkun Oya'nın tipinde bir adam istiyorum. Ayrıca Bilgin Bey kadar da zeki olmalı. Yani çok şey istiyorum ve bu gidişle ebediyen evde kalacağımı da biliyorum.
Haberin fotoğrafları