kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sperm bankası daha az riskli

Şenay Akay, "Sperm bankasından çocuk yapabilirim" sözüne şaşıranlara şu cevabı verdi: "Evlenip çocuk yapmak, spermi bankadan almaktan daha riskli"..
Manken Şenay Akay'ın "Sperm bankasından çocuk sahibi olabilirim" açıklaması tartışma çıkardı. Bir röportajında bu sırrı paylaşan Akay, "Sadece bu yolla çocuk sahibi olacağım demiyorum. Ama evlilik zor ve riskli olduğu ve şu anda hayatımda kimse bulunmadığını göz önüne alarak böyle bir açıklama yaptım. Söylediğim şeyin arkasındayım" dedi. Akay, şöyle devam etti: "İnsan bazen kendisine bile güvenemezken, bir başkasına güvenmesi bana çok zor geliyor. Evlenip çocuğumun babası olsun isterim. Ama sperm bankası ile anne de olabilirim. Böyle bir durumda en azından bütün sorumluluk bana ait olur" diye konuştu.

KÖMÜRCÜ YALNIZ DEĞİL
Konuşmasında, ABD'deki bir sperm bankasından aldığı spermle anne olan oyuncu Leyla Kömürcü'yü de hatırlatan Akay, "Siz sadece Kömürcü'nün böyle bir şey yapığını sanıyorsunuz. Oysa Türkiye'de bunu yapan bir sürü insan var" dedi. Akay "Aileniz bu duruma ne der" sorusunu ise "Herkes bir bireydir, kendi kararını verir" diye yanıtladı.