kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eşim kıvrımlı vücudumu çok beğeniyor

5 aylık oğlu Max'le anneliği tadan ünlü şarkıcı Christina Aguilera, doğum sonrasında 20 kilo verdi. Seksi şarkıcı, eşinin bu yeni kıvrımlı vücuduna bayıldığını söylüyor..
Sarı saçları ve dudaklarından hiç eksik etmediği kırmızı rujuyla Hollywood'un en seksi şarkıcılarından biri olan Christina Aguilera, şu sıralar 5 aylık oğlu Max ve eşi Jordan Bratman ile birlikte hayatının en keyifli günlerini yaşıyor. Hamilelik öncesinde seksi vücuduyla dikkat çeken yıldız, hamilelik sonrasında yavaş yavaş istediği kiloya kavuştuğunu söylüyor.

GECE ATIŞTIRMALARINI KESTİ
Doğumdan bu yana 20 kilo veren Aguilera, "Hamilelik öncesi kiloma kavuşamadım ama bu halime kocam bayılıyor" diye konuşuyor. Karbonhidratlı gıdaları azalttığını ve beyaz ekmeği kestiğini söyleyen Aguilera, "Geceleri atıştırmadan duramazdım. Geceleri yemeği kesince hızla kilo vermeye başladım. Patates kızartması favorimdir ama aylardır yemiyorum" diye konuşuyor. Loğusalık döneminde çok hassas olduğunu belirten Aguilera, kocasının bu dönemde çok daha düşünceli ve nazik bir erkek haline geldiğini söylüyor. Oğlu Max'in bakımında eşinden büyük destek gördüğünü söyleyen ünlü yıldız, "O böyle bir eş olmasaydı ikinci kez anne olmayı asla hayal bile edemezdim" diyerek hislerini dile getiriyor.
Haberin fotoğrafları