kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Renk modasının yanı sıra dore ve lame ayakkabı-çantalar da birkaç yıldır olduğu gibi gece elbiselerinin bir numaralı tamamlayıcısı olmaya devam ediyor.

Mezuniyet şıklığında maksi saltanatı

Mezuniyet balolarının iyice hız kazandığı son haftalarda, gençleri bu özel gecede ne giyecekleri telaşı sardı. Tercihler ise yılın trendi parlak renkler ve maksi elbiselerden yana..
Bu öğretim yılı önümüzdeki hafta sona eriyor. Son haftaları sınavlara hazırlanmakla geçiren son sınıf öğrencilerinin kafasını kurcalayan bir konu daha var: Mezuniyet balosu! Mezuniyet balosu her son sınıf öğrencisi için çok önemlidir. Ama özellikle kızlar için ayrı bir önem taşır. Bu gecede en güzel ve en şık olmak, hep o halleriyle hatırlanmak isteyen genç kızlar, aylar öncesinden mağazaları ve moda evlerini dolaşmaya başlar. Tabii bu sırada yılın modası, trendleri de hep akıllarının bir köşesindedir.

UZUN MU UZUN!
Tabii birçok marka da mezuniyet balolarını unutmuyor ve gençler için mezuniyette giyebilecekleri birbirinden güzel ve alımlı kıyafetler hazırlıyor. Mezuniyete özel hazırlanan kıyafetlere bakıldığında ilk dikkati çeken, yılın renk modasının etkisini gösterdiği oluyor. Her yer pembesinden fıstık yeşiline, kırmızısından mavisine kadar renk renk kıyafetlerle dolu. Tabii bir de uzun elbise trendini unutmamak gerek! Yer yer karşımıza mini elbiseler çıksa da ağırlık uzun, hatta maksi elbiselerde...

RAHATLIK ÇOK ÖNEMLİ
Elbiseleri de yine renk modasını takip eden çeşitli renklerde ayakkabı ve çantalar tamamlıyor. Tabii bu önemli gecede elbisenizin; modeli, rengi kadar rahat olması da çok önemli. Bol bol dans edip eğleneceğiniz mezuniyet gecenizde, elbiseniz rahatsız diye bir köşede oturmak istemezsiniz değil mi?
Haberin fotoğrafları