kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Haziran 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Yıllar önce yaptığım 45’likleri hesaba katmazsak ilk defa single yapıyorum. O zaman bir yüzünde bir şarkı, diğer yüzünde başka bir şarkı olan 45’lik plaklar çıkartıyorduk. Kısa aralarla bu plakları yapmak, popülerliği sürdürebilmek adına bir bakıma daha kolaydı.

Artık aklıma eseni yapmak istiyorum buna hakkım var

'Bildiğin Gibi Değil' programına katılan ünlü şarkıcı Nilüfer neden single çıkardığını anlattı: Ben artık eskiye göre biraz daha aklıma eseni yapmak istiyorum. Buna hakkım olduğunu düşünüyorum..
Hayatında ilk defa bir single'a imza atan Nilüfer, hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşıyor. Şirin Sever ve Ali Saydam'ın sunduğu 'Bildiğin Gibi Değil' adlı programa katılan ünlü sanatçı, yaşı ilerledikçe daha sakin bir insan olduğunu söyledi...

* Yaş ilerledikçe insan daha bir dingin hale geliyor; daha olgun oluyor, meselelere daha sakin bakabiliyor. İnsanın gözü doyuyor, yani daha büyük bir hırs, daha bir her şeye saldırmaca yok. Meseleleri daha net görebilmeye başladım şimdi. Eskiden kafam daha karışıktı.

* Beni mahvedecek bir hırsım hiçbir zaman olmadı. Tabii ki mükemmeliyetçi bir insanım. Ama bu insana biraz zarar veren bir şey. Her şey kusursuz olsun, en iyisini yapayım gibi şeylerden sıyrıldım galiba. İnsan büyüdükçe böyle bir şeyin hiçbir zaman mümkün olamayacağını anlıyor, daha sakin bakabilen bir insan haline geliyor.

* Ben çok disiplinli olmaya çalıştım. Yani sahne sanatçısı olmak pek çok insana çok fazla disiplin gerektirmeyen, eğlenceli bir iş gibi görünebilir. Oysa disiplinsiz sanatçı bence kesinlikle varolamaz, ayakta durması çok zordur. Hem kendine, hem sağlığına, hem imajına özen göstermesi ve çok akıllı adımlar atması gerekiyor. Tabii ki hatalar yapılıyor, ben de pek çok hata yaptım...

BENİM YAPIM BÖYLE

* Seyirciye biraz mesafeli durduğum söylenir ama benim yapım öyledir, bu özellikle yapmaya çalıştığım bir şey değil. İlk gördüğüm insanla çok sıcak bir ilişkiye giremem, daha mesafeli dururum.

* Hep aynı kalmanın hiçbir sırrı yok, olsa söylerim. Biraz kendine iyi bakmak, iyi beslenmek, dikkat etmek... Gece hayatım hemen hemen hiç yok diyebilirim. Beyin çok önemli. Bir de genetik faktörler de önemli. O yönden herhalde şanslıyım.

* Çok kontrollüyümdür. Maalesef mi desem acaba... Bu bazen iyi, bazen de zarar verici boyutta olabiliyor. Çok süzgeçten geçiriyorum konuşacaklarımı veya hareketlerimi. Ama ben hep öyleyim, özel hayatımda da böyleyim. Tabii zıvanadan çıktığım zamanlar da oluyor. Mesela birinin kafasına tabak fırlatmışlığım vardır ama ıskaladım. Her saniye tabak fırlatmıyorum tabii, telefon da fırlatmışımdır, kırmışımdır da... Ama kimseyi yaralamadım.

Programın tekrarı, salı akşamı 19.40'ta Skytürk'te.