kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Hakan Eratik

Hayatımda ilk kez tutkuyu ve kıskançlığı tadıyorum

* Geçenlerde Hakan Bey'den ayrıldığınıza dair haberler çıktı...
Her şey iyi. (Tahtaya vuruyor) Gülüp geçtik o haberlere. Bu lafları çıkaranlara sesleniyorum; aşık olmak güzeldir. Aşık olmaktan korkmayın ve aşık olanları da eleştirmeyin! Üzerinize vazife değil! Biz Hakan'la öncelikle arkadaş olmayı başardık. Yol arkadaşıyız şu anda.

* İleride hayat arkadaşlığına dönüşür mü bu yol arkadaşlığı?
Yol arkadaşlığı daha güzel, biliyor musun? (Kahkahalar) Yol arkadaşlığı aslında hayat arkadaşlığı demek. Artık imzaya çok güvenmiyorum ve gerekli olduğunu düşünmüyorum. İmza merakı, 'elalem ne der' düşüncesinden kaynaklanıyor. Ama yarının ne getireceğini bilemeyiz. Sütten ağzı yanmış biri olarak, hiçbir şey için büyük konuşmamayı öğrendim. Yalnız şunu söyleyeyim; ben bugüne kadar hiç aşık olmamışım. Tutku olmamış hayatımda.

* Peki şu anda var mı o tutku?
Eee, var ya! (Kahkahalar) Bunu ilk kez itiraf ediyorum. Var; hem de çok fena şekilde var. Bir kadın eğer 35 yaşından sonra aşık oluyorsa, gerçekten çok tehlikeli. Kimseye tavsiye etmiyorum. Bak, ellerim titriyor sinirden. (Gülüyor) Diyecekler ki; Yeşim Salkım daha önce de böyle şeyler yaşadı ve söyledi. Alakası yok! Bir de ben, hayatımda ilk kez bu ilişkimde kıskanmaya başladım. (Kahkahalar) Ama öte yandan, artık kendi değerimin de farkındayım. 'Sen Nasılsan Öyleyim' diye Hakan'a da sesleniyorum aslında. O bana ne kadar aşıksa, ben de ona o kadar aşık olurum. O beni ne kadar az severse, ben de onu o kadar az severim.