kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Haziran 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

Kıyafetleri görünce hiç biri dayanamadı!

Boyner Holding, bünyesine yeni kattığı İtalyan markası Marni'nin Sıraevler'deki mağazasında bir davet verdi. Marni'nin tasarımcısı ve CEO'su Gianni Castiglioni'nin de katıldığı davette, sosyetikler bol bol alışveriş yaptı.
Boyner Holding Murahhas Üyesi Cem Boyner, aralarında Chloe, Lanvin, Gucci ve Marc Jacobs'un da olduğu dünyanın tam 23 ünlü markasını Türkiye'ye getirdi. Boyner Holding en son; feminen çizgileri, parlak renkleri ve dikkat çekici desenleri ile moda dünyasına damgasını vuran Marni'nin Türkiye temsilciliğini almıştı. Akaretler Sıraevler'de Marni'nin ilk mağazasını açan Boyner Holding, önceki gün mağazada özel bir kokteyl verdi. Bu haberi alan giyime kuşama meraklı sosyetik isimler de Akaretler'deki mağazaya akın etti.

HERKES BEĞENDİ
Marni'nin kurucusu ve baş tasarımcısı Consulelo Castiglioni ile CEO'su Gianni Castiglioni bu özel davet için İstanbul'a geldi ve Cem Boyner'in eşi Ümit Boyner ile birlikte davete evsahipliği yaptı. Binanın orijinalliğini bozmadan dekore edilen mağazayı ilk kez görenler, beğenilerini Ümit Boyner'e aktardılar. Davet için mağazaya gelen sosyetikler, kıyafetleri görünce dayanamadılar ve bol bol alışveriş yaptılar. Herkes üçer-beşer paketle evinin yolunu tuttu. Neredeyse Paris, Milano ve Londra gibi dünyanın moda merkezleri ile yarışır hale gelen İstanbul, bakalım daha hangi dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapacak.