kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Futbolcu anneleri el ele verdi, devam filmi geldi!

NURDENİZ ERKEN
Milli Takım oyuncularının annelerini bir araya getiren TTNet reklamının yönetmeni Ömer Faruk Sorak: İlk kez sette tanışıp, kaynaştılar. Çekimin sonlarına doğru ortama iyice ısındılar ve el ele tutuşup 'En büyük Türkiye' diye bağırınca, reklamın devamı ortaya çıkmış oldu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Futbolcu anneleri el ele verdi, devam filmi geldi!
Milli Takım Ana Sponsoru TTNet'in Avrupa Şampiyonası öncesi hazırladığı reklamın yönetmeni Ömer Faruk Sorak kamera arkasında yaşananları Günaydın'a anlattı. Milli futbolcuların annelerini oynatma fikrinin, Ali Taran Creative Workshop'a ait olduğunu belirten Sorak, projenin kendisi için de özel olduğunu söyledi. Ali Taran'ın setlere gelme alışkanlığı olmadığını söyleyen Sorak "Proje Ali Bey'i de çok heyecanlandırmış olacak ki, annelerle tanışmak için sete geldi" dedi.

Bizi hiç yormadılar
Hayatlarında ilk kez kamera karşısına geçen annelerle çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyen Ömer Faruk Sorak "Açıkçası bizi hiç yormadılar. Asıl biz defalarca tekrar yaptırarak onları yorduk. Ama çekim sonunda çok keyifli ayrıldık" diye konuştu.Yaklaşık 1.5 ay boyunca futbolcuları ve annelerini ikna etmek için uğraştıklarını dile getiren Ömer Faruk Sorak şunları anlattı:

Tadını çıkardılar
"Sadece anneleri değil, oğullarını da ikna etmemiz gerekiyordu. Sonunda çekirdek kadroyu oluşturmayı başardık. İkna süreci içinde üstesinden gelmemiz gereken diğer nokta ise her annenin kendi oğlunu överken, bir diğeri hakkında ufak dokundurmalar yapmasıydı. Sette olması muhtemel gerginlikler, daha ilk dakikadan aşıldı. Yıllardır oğulları sayesinde aynı camiada olup da tanışamayan anneler, film sayesinde kaynaştı. Hepsi 'Hayatta belki de ilk ve son kez kamera önüne geçiyoruz bari tadını çıkaralım' dedi."

Kendiliğinden oluştu
Futbolcu annelerinin çekimin sonlarına doğru iyice kaynaşıp birbirlerine ısındıklarını belirten Ömer Faruk Sorak, "Filmi bitirdik, ekip toparlanırken anneler birden el ele tutuşup 'En büyük Türkiye başka büyük yok' diye bağırmaya başladılar. Biz de kayda aldık. Devam filmini bu görüntüler oluşturacak" dedi. Çekim esnasında Arda ve Kazım'ın sete gelip annelere moral verdiğini de belirten Sorak, Arda'nın annelerin performansını çok beğendiğini ve "Bizden daha iyiler" dediğini söyledi.
Haberin fotoğrafları