kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Hakkınızı helal edin karıma da iyi bakın'

Ofisinde intihar eden "Banker Kastelli" Abidin Cevher Özden, çocukları ile çalışanlarına yazdığı veda mektubunda helalleşti, 'Eşime sahip çıkın' dedi..
Borç krizi nedeniyle önceki gün İstanbul Kadıköy'deki ofisinde intihar eden Türkiye'nin "Banker Kastelli'si" Abidin Cevher Özden, intiharı öncesinde koruma ve şoförünü dışarı çıkarıp, tam 6 mektup kaleme aldı. Mektuplar polis incelemesine alındı.

* ÇOCUKLARINA: "Para için birbirinize düşmeyin. Sonra birbirinizi yersiniz. Anneniz size emanet. Ona iyi bakın. Hakkınızı helal edin" dedi, zarfa ayrıca borç listesini de koydu.

* HİZMETÇİSİNE: "Paramız yok biliyorsunuz. Benim hatırım için bir süre daha eşime hizmet et."

* AŞÇISI CEVAT'A: "Yıllarca bana tatmadığım lezzetleri tattırdın. Bir süre daha eşime de hizmet et."

* ERDOĞAN DEMİRÖREN'E: "Eski günlerin ve dostluğumuzun hatırına, çocuklarıma ve eşime sahip çık. Hepsi sana emanet. Hakkını helal et."

* SAVCILIĞA: "Niyetim kimseyi aldatmak değildi. Medya ve basın üzerime çok geldi. Yok yere suçlandım. Ölümümden kimse sorumlu değil." Abidin Cevher Özden'in avukatı Tufan Atlı ise, geçen hafta postaya verilen mektup için, "Özellikle şirketle ilgili borçların hukuki işlerini temizlemem için ricada bulunmuş" dedi. Özden'in 24 yıllık koruması Erkan Şat da, "Dün (önceki gün) evrak çantasını almayınca terslik olduğunu hissettik. Geçen yıl oğlunun mezarı başında intihara kalkışınca da çantasıyla çıkmamıştı" dedi. Şat, Özden'in kendilerini 'mektup yazacağım' diyerek odasından çıkardığını kısa bir süre sonra ise silah sesi duyduklarını söyledi.
Haberin fotoğrafları