kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Mayıs 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HEDEF 600 MAĞAZA Baydemir, bugün 55 BrillantHome, 165 Brillant Store mağazası olan Baydemirler Grubu’nun, 2 yıl içinde 150 Brillant Home ve 450 Brillant Store mağazasına ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

Tekstilde ar-ge'ye 6 milyon $ 'ütüyü sevmeyen perde' yaptı

Baydemirler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baydemir, ar-ge'ye yaptıkları yatırımla ilk teknoloji ürünü 'ütü istemeyen perde'yi ürettiklerini söyledi. Sırada sinek kovan perdeler var..
Perde üretiminde dünyanın önde gelen markası Brillant'ı üreten Baydemirler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Baydemir, araştırma geliştirmeye 6 milyon dolar yatırdıklarını ve ilk teknoloji ürünü olan 'ütü istemeyen perde'yi üretmeye başladıklarını söyledi. Baydemirler için sırada leke tutmaz, hoş koku yayan, yanmaz, anti bakteriyel ve sinek kovan perdeler var. Perde üretiminde dünyanın önde gelen markası Brillant, Evteks 2008 Fuarı'nda Türkiye'de ilk kez non-iron özellikli "Ütü Sevmez Perde" ve dikiş süresini en aza indirecek olan perde sihirbazı adlı ürünlerini tanıttı.

DÜNYAYI 2 KEZ DÖNÜYOR
Baydemirler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Baydemir, mağazacılık vizyonlarının ürünü olan Brillant Home ve Brillant Store markalarının artık dünyaca bilindiğini belirterek "Amacımız bu marka mağaza sayısını 2 yıl içinde 600'e ulaştırmak. Bugün 50 ülkeye ihracat yapıyoruz. 2007 yılında 100 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdik. 2008 ciro hedefimiz 250 milyon dolar, bunun 150 milyon dolarını ihracattan bekliyoruz." dedi. Baydemir, 1971'de kurulan şirketin perdecilikte dünya devine dönüşmesinin tesadüf olmadığını kaydederek "Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarına yılda 6 milyon dolarlık kaynak aktarıyoruz. Ankara'da Nabay ve İstanbul'da ileri teknolojiye sahip Beylikdüzü ve Kıraç fabrikalarımızda ayda 6 milyon metre perde üretiyoruz. Yılda ürettiğimiz perdelerle dünyanın çevresini 2 kez dönmek mümkün" dedi. "Ütü Sevmez Perdenin" Teknoloji Serisi'nin ilk ürünü olduğunu söyleyen Baydemirler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baydemir de, nano teknolojik ürünlerin leke tutmaz perde, hoş koku yayan perde, yanmaz perde, anti bakteriyel perde ve sinek kovan perde ile devam edeceğini söyledi.