kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Gökçen Yıldırım

ABD'den tatile geldi tenis kortunda öldü

Abbas ÇAKAR SABAH
ABD'de görev yapan ve Erdal İnönü'nün tedavisini üstlenen ekipte yer alan 36 yaşındaki doktor Gökçen Yıldırım, İstanbul'da tenis oynamaya hazırlanırken kalp krizi geçirerek öldü..
ABD'de görev yapan 36 yaşındaki onkoloji uzmanı doktor Gökçen Yıldırım, iznini geçirmek için geldiği İstanbul'da, arkadaşlarıyla tenis oynamaya hazırlanırken, aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen genç doktor, Kocaeli'nde yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Emekli astsubay Abidin Yıldırım ile Nursel Yıldırım çiftinin iki çocuğundan biri olan ve başarısıyla kariyerinde hızla yükselen Gökçen Yıldırım, bir süre Türkiye'de görev yaptıktan sonra 4 yılı aşkın süredir ABD'nin Houston kentinde bir hastanede çalışıyordu. Onkoloji uzmanı olan genç doktor, yaklaşık 10 gün önce iznini geçirmek üzere İstanbul'a geldi. Geçtiğimiz cuma günü arkadaşlarıyla buluşan Gökçen Yıldırım, tenis oynamaya hazırlanırken aniden rahatsızlandı.

KURTARILAMADI
Arkadaşları tarafından hemen hastaneye kaldırılan genç kadın, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Gökçen Yıldırım'ın, Erdal İnönü'nün Houston'daki tedavisiyle ilgilenen doktor ekibinde yer aldığı öğrenildi. Yıldırım'ın ölümü Kocaeli'nin Uzunçiftlik beldesinde oturan ailesini yasa boğdu.