kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Mayıs 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ayakta durmakta güçlük çeken 25 yaşındaki Velittin Öztürk, polis merkezine böyle götürüldü.

Alkollü sürücü polise samuray kılıcı çekti

Erdoğan YAPIK SABAH
Sarıyer'de polis ekibine çarpıp kaçan sürücü, Gayrettepe'de başka araca daha çarpınca yakalandı. Samuray kılıcı çekmek isterken etkisiz hale getirilen sürücü, 1.80 promil alkollü çıktı..
Altı Ay Yapım ve Prodüksiyon Şirketi'nde çalışan 25 yaşındaki Velittin Öztürk, önceki gece otomobiliyle, İstanbul Sarıyer'de bir polis otosuna çarptı. Maddi hasarlı kazanın ardından Öztürk, otomobiliyle hızla kaçmaya başladı. Polisin 'Dur' ihtarlarına rağmen yoluna devam eden Öztürk, Büyükdere caddesinde süren kovalamaca sırasında bir başka otomobile daha çarptı. Öztürk, Beşiktaş Fulya mahallesi Şair Nedim caddesi girişinde yolu kesen polis ekipleri tarafından durduruldu. Ancak çılgın sürücü bu kez de otomobilinde bulunan samuray kılıcını çekerek direnmek istedi. Polisin etkisiz hale getirdiği Öztürk, gözaltına alınarak Beşiktaş Polis Merkezi'ne götürüldü.

SERBEST BIRAKILDI
Otomobilinden viski şişeleri çıkan Velittin Öztürk, 1.80 promil alkollü çıktı. 6 ay süreyle ehliyetine el konularak para cezası kesilen Öztürk, nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakıldı. Velittin Öztürk'ün ifadesinde, "Alkollüydüm. Ehliyetim alınmasın diye kaçtım. Kılıç, bir arkadaşımın bana hediyesi. Onu temizlemeye götürecektim" dediği öğrenildi.
Haberin fotoğrafları