kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

"Terör örgütü şaşkınlık ve panik içinde"

Yeni Haber
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, terörle mücadelenin Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son süreçteki harekatlarıyla kritik bir aşamaya geldiğini, terör örgütünün şaşkınlık ve panik içinde olduğunu belirterek, "Girişilen son menfur saldırılar, terör örgütünün, psikolojik çöküntü, dağınıklık ve çaresizliği örtbas etmeye yönelik beyhude çırpınışlarını ele vermektedir" dedi.

Başbakan Recep Erdoğan, Hakkari'de 6 güvenlik görevlisinin şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı telgrafı göndererek üzüntüsünü dile getirdi. Çok yönlü ve çok boyutlu olarak devam eden terörle mücadelenin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin son süreçteki harekatlarıyla kritik bir aşamaya geldiğine dikkat çeken Erdoğan telgrafında şunları kaydetti:

"Aldığımız siyasi, diplomatik, sosyo-kültürel ve ekonomik tedbirlerle de gerek içeride gerekse dışarıda yalnızlaşan, lojistik ve finans kaynakları kesilmeye başlayan terör örgütünün, şaşkınlık ve panik içinde olduğu görülmektedir.

Girişilen son menfur saldırılar, terör örgütünün, psikolojik çöküntü, dağınıklık ve çaresizliği örtbas etmeye yönelik beyhude çırpınışlarını ele vermektedir.

Milletimizin sarsılmaz vatan sevgisi ve duygu birliğinden, güvenlik kuvvetlerimizin eşsiz fedakarlık ve kahramanlıklarından güç alan terörle mücadelemiz, mutlaka başarıya ulaşacaktır. Bu inançla aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarına başsağlığı dilerim."

(ANKA)