kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kral TV ve Kral FM yeniden satışa çıkarıldı

Yeni Haber
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Kral TV ve Kral FM ticari ve iktisadi bütünlüklerini yeniden satışa çıkardı.TMSF'nin satışlara ilişkin duyurusu Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre, Kral TV ve Kral FM ile ticari ve iktisadi bütünlükleri olan frekans tahsis ihalesine kadar müktesep hak teşkil etmemek üzere kullandırılan geçici ulusal karasal frekans ve kanal kullanım hakkı, uydu yayın lisansı, kablolu yayın lisansı, marka/marka başvuruları, internet alan adları, vericiler, menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların feri veya mütemmim cüzü niteliğindeki sözleşmeler ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satılacak.

Muhammen bedeli 85 milyon ABD Doları olarak belirlenen Kral TV ve Kral FM ticari ve iktisadi bütünlüğünün satışında katılımcılardan 8 milyon 500 bin ABD Doları tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhale 18 Haziran 2008 tarihinde saat 11.00'de TMSF konferans salonunda yapılacak. İhale kapalı zarfla verilen mali tekliflerin açılması ile başlayacak, açık artırmaya hak kazananların listesi oluşturulduktan sonra, açık artırma aşamasına geçilecek. Açık artırma aşamasında en yüksek ilk 3 teklifi veren mali teklif sahipleri arasında pazarlık usulü ile devam edilmesi yönünde de karar alınabilecek. Teklifler peşin olarak ABD Doları cinsinden verilecek.

TMSF ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık, 20 Haziran 2008 tarihinde saat 14.00'de TMSF konferans salonunda yapılacak.

Şartname TMSF'de ilgililerin incelemesine bedelsiz olarak açık tutulacak veya 1,000 AB Doları bedelle satın alınabilecek.

AA