kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Mayıs 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Sigara yasağına 2 hafta kaldı
Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü hakkında Kanun'un bazı hükümlerinin 19 Mayıs'ta yürürlüğe girmesiyle artık kamu hizmet binaları, koridorları dahil olmak üzere her türlü eğitim, sağlık, ticaret, sosyal, kültürel, spor ve eğlence yerlerinin kapalı alanlarında sigara içilemeyecek.

FDF indirimi kırılganlığı artırabilir

Yatırım bankası Goldman Sachs, faiz dışı fazla hedefinde yapılan revizyonun Türkiye'nin kırılganlığını artırabileceği uyarısında bulundu. Hükümetin faiz dışı fazla hedefinde yaptığı indirim yabancı yatırım bankalarının gündeminde yer alıyor. Raporda, yüzde 3 düzeyindeki faiz dışı fazlanın borç stokunda düşüş için yeterli olduğu belirtildi, revizyonun zamanlamasını talihsiz diye nitelendirdi.

Scania G bugün geliyor
Doğuş Otomotiv, P-R kabin serisi tamamlanan Scania G serisinin 6 Mayıs itibari ile çeşitli illerde müşteriler ile buluşacağını duyurdu. Bursa Autoshow'da tanıtımı yapılan ve Doğuş Otomotiv'in distribütörlüğünü yürüttüğü Scania, G serisi ile yurt içi taşımacılığı yapan müşterilerine her yüke ve her işe uygun bir araç sunmayı amaçlıyor.