kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Babamın yüzde biri olsam bana yeter!

* Mimikleriniz ve gülüşünüz, babanızı andırıyor...
Ben aslında babamın ev haliyle inanılmaz benzerlikler gösteriyorum. Bazen ben bile fark ediyorum bunu ve "Tam onun gibi oldum" diyorum. Bir hareketimle, babamdan bir rüzgar estiriyorum. Tipimiz benzemiyor ama ses tonumuz, mimiklerimiz ve gülümseyişimiz gerçekten benziyor.

O BENİM USTAM!

* Özellikle dizide, eşinize kur yaptığınız sahnelerde babanızın aynısısınız...
Eee, ustam o! Her şeyi ondan öğrendim. (Gülüyor)

* Bu benzerliğin dezavantaja dönüştüğü oluyor mu?
Hayır çünkü babam çok hoş işler yapmış biri. Onun yüzde biri benim içimde varsa ve ben bunu sergileyebilirsem; ne kadar güzel olur.

* Ortaya bir Kemal Sunal taklidinin çıkmasından korkuyor musunuz?
Taklitler her zaman aslını yaşatır. Genç arkadaşlara buradan seslenmek istiyorum; Kemal Sunal taklidi yapmamak lazım. Yaptığın sürece altında ezilir, kaybolur gidersin. Ben tam tersi bundan kaçıyorum. Benim özel bir durumum var. Yapacak bir şey yok, tohum böyle! Ali olarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Kemal Sunal taklidi ve kopyası değilim! Kendime has özelliklerim olduğunu düşünüyorum. Babamla oyunculuk tarzlarımız da farklı. İnsanların da artık bunun farkına vardıklarını düşünüyorum. Komedi oynadığımda babama benziyor olabilirim ama sadece komik rollerin adamı olmak, böyle bir kalıba oturmak istemiyorum. Her rolü yapabilen bir oyuncu olma arzusundayım.