kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Mayıs 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu filmde oynamak bana gurur verdi

'Demir Adam' filminin yıldızı Robert Downey Jr., GQ dergisinin yeni sayısına kapak oldu ve dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi..
Marvel Comics'in ünlü çizgi roman kahramanı Iron Man Demir Adam) sonunda beyazperdeye uyarlandı. Dünya prömiyeri Londra'da yapılan filmin yıldızı Robert Downey, Jr. şu sıralar sinema dünyasının en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

FAVREAU ETKİLEDİ
Büyük bütçeli yapımlarda rol almayı pek fazla sevmeyen ancak bu filmle bu fikrinden vazgeçmişe benzeyen ünlü aktör GQ dergisinin mayıs ayı sayısına kapak oldu. Dergiye çarpıcı pozlar veren ünlü aktör, filmiyle ilgili samimi itiraflarda da bulundu:

* Tony Stark karakterini oynamaktan büyük zevk aldım. Bu rolü oynarken çizgi romanın fanatiklerinin beklentilerini karşılamak en büyük amacımdı.

*
Çizgi romandan beyazperdeye bir film aktarıldığında, insanların kafasındaki karakteri oynayabilmenin baskısını hissediyorsunuz ama bu oyunculuğunuzu kamçılıyor.

* Bu rolü kabul etmemdeki en önemli etkenlerden birisi filmin yönetmen Jon Favreau oldu. O adam, tam bir hazine!

*
Bugüne kadar hiç bu kadar büyük bütçeli bir filmde oynamadım. Küçük ve bağımsız bir filmde oynamak mı? Bir daha asla! Şaka bir yana bu filmin fragmanlarını izlediğimde oynadığım için kendimle gurur duydum.
Haberin fotoğrafları