kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Uluç'un dediği gibi Ali Kocatepe'nin 23 yıldır gözü kimseyi görmüyor.

Ercan Arıklı Hıncal'a 'Bu ilişki uzun sürmez' demiş

- Ali Kocatepe arkadaşlarıyla maç izliyor diye kızar mısınız bazen?
- Aysun K:
Hayır hiç kıskanmadım onları.
- A.K: Aysun ile evlenmeden önce Hıncal'la aynı evi paylaşıyordum, şimdi de haftada iki ya da üç kere görüşüyorum, niye kıskansın ki?
- Aysun K: Birbirlerini çok seviyorlar ayrıca.
- A.K: Evlendiğimiz zaman Gelişim Yayınları'nda Erkekçe dergisinde çalışıyordum. Ercan Arıklı patronumuzdu, Hıncal da benim patronumdu. Evlendiğimiz zaman Ercan Arıklı, Hıncal'a, "Bu evlilik uzun sürmez," demiş.

- Niye?
- A.K:
Çünkü çapkınlığımı biliyor, birlikte de çapkınlık yapıyoruz, ondan sonra çevremde bu kadar insan varken, niye tek kadınla devam etsin. Hıncal demiş ki; "Yanılıyorsun Ercan, Ali çok iyi bir koca olur ve karısından başka da kimseye bakmaz." Ercan Arıklı bana sadece bir şey söylemişti: "Oğlum Hıncal bunları söylüyor tamam da, sen yine karınla konuş, beş yıl çocuk yapmayın," demişti. Biz onun dediğini yapmadık ama beş yıl sonra çocuğa karar verdik.
- Aysun K: Evlendiğimde 26 yaşımdaydım. Hıncal Ağabey'i tanımıştım. Ercan Arıklı'yı tanımıştım. Ben her ne kadar sanat çevresinden gelsem de bir başka çevreye girdim. İlk başlarda, "Ali ile evleniyorum, Ali çok doğru bir insan gibi geliyor bana, ama acaba yanlış yapıyor muyum?" diye kendi kendime çok sordum. Ama Ali'yi tanıdıktan sonra... Hıncal Ağabey filan tabii şaka yapıyorlardı, ama dillerinde...

- En çok neye takılırlardı?
- Aysun K:
Beni kızdırmak için en çok çapkınlık konuşulurdu, ama ben Ali'yi tanıdım. Ali bunları yaşamamış bir insan olsaydı belki evliliğim 23 yıl sürmezdi. İyi ki bunları yaşamış. Benim için Ali gibi olması ise mümkün değil. Çünkü ben genç kızdım. Ali ile evlenene kadar tabii ki bu anlamda hiçbir ilişkim olmadı.

- Gerçekten mi? Bakire bir kadınla evlenmişsiniz...
- A.K:
Ben bakire bir kadın aramıyordum evlenmek için ama Aysun, genç bir kız olarak karşıma çıktı.

- Muhafazakâr bir aileden mi geliyorsunuz?
- Aysun K:
Annem ve babam son derece rahat... Sezen Aksu'nun Bodrum'da evi var. Balayına oraya gittik ama, ondan önce Ali dedi ki "Aysun ben gidiyorum, benimle gelebilir misin?" Doğal olarak 'Hayır-' demem lazım. Ama birbirinizi de tanımanız lazım. En azından ayrı odada bile kalsanız, sabahleyin o halinizi görmeniz lazım. Önce 'Hayır,' dedim tabii. Babam bir gün Ali'nin karşısına çıkıyor. Ali'ye şunu söylüyor: "Ali'ciğim seni tanıyorum, seni çok beğeniyoruz, güzel güzel gidin." Bir kere bana çok güvenleri vardı. Güzel güzel gittik ve geldik. Tabii ki belirli sınırlar içinde birbirimizi tanıdık.