kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sabaha kadar tartışabiliriz

- Nasıl tavladı sizi Ali Kocatepe?
- Aysun K:
Bir kere yaşıtlarımdan, erkek arkadaşlarımdan çok farklı geldi bana. Arkadaşlarımla oradan buradan konuşurken, Ali'yle hayata dair çok daha derin konuşmalar içine girdik. Ali Balık burcu, ben Oğlak burcuyum. Esasında Ali daha hayalci. Birbirimizden hakikaten farklıyız ama her şeyi paylaşıyoruz. İçimize atmıyoruz. Stres yapmıyoruz. Birçok arkadaşımız tartışmaktan kaçınıyorlar. Oysa tartışmak avazınız çıktığı kadar bağırmak değil ki! Bazen sesiniz yükselebiliyor. Ama mesela Ali ile eve gideriz, yatak odamıza çıkarız. Pijamalarımızı giyeriz, yatağa oturur tartışmaya başlarız. Sabaha kadar sürer bazen.

- Ayrı odalarda yattığınız oldu mu hiç?
- Aysun K:
Kesinlikle hayır.
- A.K: Kim haksızsa o haksızlığını kabul eder. Akıl ve mantık var. İnat üzerine gittiğiniz zaman hayatta zaten başarısız olursunuz: İnadınızı kıracak gerçekleri de görmeniz lazım. Biz bunu başarabiliyoruz.

- Hangi konuda dizginler Aysun Kocatepe'nin eline geçer?
- A.K:
Ben cesurum. Risk almayı çok severim. Çünkü risk alındığın zaman daha büyük başarıların geleceğine inanıyorum. "Kendimi hazır hissetmesem dahi başlayayım, yolda öğrenirim," derim. Aysun'un ayağı yere daha sağlam basar. Tipik bir Oğlak.

- Oğlak burcu risk almaz mı?
- Aysun K:
Oğlak burcu risk alır ama, Ali bir teklif geldiğinde 'Evet,' deyip gözü kara girebiliyor.
- A.K: Şirketimiz ikimizin adına...