kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Karımı eve kapadım sandılar

- Uzun süredir sizi göremiyoruz. Albüm yapmadınız, televizyonlara çıkmadınız. Bıraktınız mı müziği?
- Aysun K:
1986 yılında ilk albümümü yaptım. Ondan sonra sürekli iki senede bir albüm yaptım. Çok istikrarlı ve güzel gidiyordu. Sonra annemin meme kanseri olması, daha sonra yaptığım çalışmaların yanması, kayıtların silinmesi, moralimi çok bozdu. Arkadan bitmedi, babamı kaybettim. Çok üzüldüm, acı çektim. Aile düzenimiz bir anda tersine döndü, ne yapacağımızı şaşırdık. 14 seneyi buldu düşünebiliyor musunuz? 14 yıldır albüm çıkarmıyorum. Bu sene çıkıyor artık. Ali'yle çok sıkı çalışıyoruz.

- Albümün adı ne?
- Aysun K:
2008 Aysun Kocatepe.

- Kaç yaşındasınız?
- Aysun K:
Arkadaşlarım diyorlar ki kaç yaşında görünüyorsanız o yaştasınız... 40'lı yaşlara geldim. Öyle söyleyeyim. Esasında en güzel yaşlarıma geldim: Hayata bakış açım değişti, kendimi daha olgun hissediyorum. Eskisine göre fiziksel olarak da kendimi daha sağlıklı hissediyorum. Hani "Her işte bir hayır vardır," derler ya. Mesela televizyona çıkmadım. Özellikle çıkmadım. Ortaya koyacak bir ürününüz yoksa, ne gerek var. Ama konserlere, özel gecelere ağırlık verdik. BKM konserlerimiz oldu. Devamında Kral TV'de bütün yaz program yaptık.
- A.K: BKM'de geçen sene Aşk Tadında Rüya Gibi Şarkılar programını yaptık. Bir sürü şarkı düşünün, ama aşkın size verdiği lezzet, güzellik vardır ya, bütün şarkılar o lezzette olmalı diye düşündük. Emel Sayın'dan Yıldız Tilbe'ye, Selami Şahin'den Deniz Seki'ye kadar pek çok konuğumuzun olduğu ve Aysun'la konseri baştan sona kadar birlikte götürdüğümüz bir konsept yarattık. Çok başarılı oldu. Şimdi Kanal 1'de tek başıma program yapıyorum. Aysun albümünün bitmesini bekliyor.

- Özlediniz mi televizyonu?
- Aysun K:
Özledim, çok özledim. Ortalıkta görünmeyi seven bir insan değilim. Ama gerçekten 14 sene de küçümsenmeyecek bir süre. "Ali Bey mi izin vermiyor?" diye soranlar var.
- A.K: Bana baskılar geliyor, "Karını eve mi kapattın?" diye, ama gurur duyarım Aysun'un önde olmasından.