kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Aysun bana güzellik için disiplin uygular

- Özen gösterdiğiniz şeyler var mı yaşamınızda?
- A.K:
Aysun'u bazen boğasım geliyor. Çünkü gece uyurken "Ben sana yüzünün üstüne yatma demedim mi. Yüzün kırışacak," diye beni uyandıran ve fırça atan bir kadın. Dinç kalmamı Aysun'un ihtimamına borçluyum. Aysun yıllardan beri gözaltı için bana krem alır. Yüzümüz nemli kalsın diye... Aysun'un bana uyguladığı belirli bir disiplin var. O güzellik disiplini içinde de işte gözaltı, nemlendiriciler ve vücut kremlerim var. Artık bunlar benim için refleks haline geldi. Seyahatte de artık mutlaka bunları yanıma alıyorum.
- Aysun K: Çünkü o yastık izleri yüzden geçmiyor. Bir de benim reflüm var. Onun için özel bir yastığım var. Zaman zaman yan yatabiliyorum. Ama inanın bu çizgileri sonradan toparlamak çok zor.

- Duyduğunuzda ikinizi de heyecanlandıran şarkınız mutlaka vardır...
- A.K:
Hello, tanıştığımız akşam ilk dans ettiğimiz şarkıydı. Sonra o gece Memory ve Midnight'ı da çalmışlardı. Aysun'un çok sevdiği şarkı, aynı zamanda benim de çok sevdiğim şarkı çıktı. Biri Hotel California.

- Beraberliğinizi nasıl tanımlarsınız?
- Aysun K:
Ruh ikizi kelimesini çok sevmiyorum. Zaman zaman Ali bana 'Akidem,' der, hoşuma gider. Ben de onu 'Aloş' diye çağırırım.
- A.K: Aysun hâlâ akşam yemeklerinde mum yakar. Soframızda mum ışığı eksik olmaz.
- Aysun K: Yemek yenirken ışıklar mutlaka söner, mum yakılır. Çiçek vardır masada. Ali bahçeden çiçek koparır, sabah mesela uyandığımda özellikle beyaz yasemin çiçeğini yastığın üstüne koyar.
- A.K: Gece yatarken o yaseminlerden bir avuç toplarım, getiririm, "Karıcığım bunu göğsünün içine koy," derim. Annem de bana yapardı. Evimizde beyaz yasemin vardı, İzmir'in o meşhur beyaz yaseminini, burada da yetiştiriyorum.