kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Aysun Kocatepe, "Birbirimizden hakikaten farklıyız ama konuşuruz, içimize atmayız," diyor.

Hem cinselliği paylaşıp hem arkadaş olmak muhteşem

- Neden ortak oldunuz eşinizle?
- A.K:
Şirketin ikinci bir ortağa ihtiyacı vardı. Aysun, hem hayat arkadaşım hem de benim eksik yönlerimi gidermesini bilen çok iyi bir iş partnerim. Çabuk risk alabilirim ama onun acele etmemesi bazen benim için de başarıyı getirebiliyor.
- Aysun K: Başımıza birkaç tatsız olay geldi. Şunu diyorum; "Ali, karar senin ama şu işin bir de bu tarafını gör. Bu ihtimal de aklının bir kenarında bulunsun." Evliliğimizin ilk yıllarında böyle davranmıyorduk. Birkaç kez hüsrana uğradık. Artık birbirimizi çok iyi dengeliyoruz. Ben eskiden katı iken, şimdi daha rahatım. Bir şeyi üç defa düşünürken, "Haydi tamam, girelim," diyorum. Eskisi kadar hatalara düşmüyoruz.

- Birlikte çılgınlar gibi spor yaptığınızı biliyorum...
- Aysun K:
Ali çok güzel bir şekilde bana ayak uyduruyor. Çocukluğumdan beri yüzüyorum. Ağırlık çalışıyorum. Gece arkadaşlarımız arıyor mesela, "İçki içiyoruz," falan diye. Gece 11'de bizi spor yaparken bulabilirsiniz.
- A.K: Hayat arkadaşımı buldum. Birinci evlilikteki seçimim, daha tecrübesiz olduğum için sadece aşk üzerine kuruluydu. Aysun bende heyecanın ötesinde, hayat arkadaşı olabilecek bir insan imajı yarattı.

- Birinci evlilikten sonra bazı insanlar ikinci evliliğe sıcak bakmıyorlar?
- A.K:
Onun için beş yıl geçti aradan. - Kaç yıl evli kalmıştınız?
- A.K
: Beş yıl sürdü. Evlilikte, en yakın arkadaşınızı buluyorsunuz. Eğer karınızla ya da kocanızla çok iyi arkadaş olabiliyorsanız, evlilik tamamlanabiliyor demektir.

- Cinselliği paylaştığınız biriyle aynı zamanda çok iyi arkadaş nasıl olursunuz?
- A.K:
İşte muhteşem bir şey oluyor.

- Böyle mi tanımlarsınız aşkı?
- A.K:
Tabii, cinsellik ve arkadaşlık, hayat boyu anlaşabilmek, tartışabilmek ama birbirinden vazgeçemeyecek bir tutku ile bağlanmak, bu çok güzel bir şey.
- Aysun K: Ali her salı erkek arkadaşlarıyla olur. Maç günleri de...