kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eşim her Türk erkeği kadar tutucu

FB Eski Başkanı Ali Şen'in gelini Begüm Şen: Eşim Adnan, dekolte olmadığı sürece giydiklerime karışmaz. O da her Türk erkeği kadar tutucudur..
Sosyetenin gözde simalarından Begüm Şen, geçtiğimiz aylarda kurduğu kozmetik firmasıyla iş kadınlığına soyundu. Bir moda dergisinde yazı yazmaya da başlayan Begüm Hanım, "Yoğun tempoya alışığım. Evdeyken bile yerimde duramıyorum" dedi. Hakkında merak edilenleri Şamdan Plus dergisinden Öykü Yazıcıoğlu'na anlatan Begüm Şen, "Eşim Adnan kıyafetlerime karışmaz ama dekolteden hiç hoşlanmaz" şeklinde konuştu.

ADNAN ALIŞVERİŞ SEVMİYOR

* Cemiyet hayatının şık kadınları arasında yer alıyorsunuz. Giyime çok para harcar mısınız?
Harcamamaya çalışarak alışveriş yapmayı tercih ediyorum. Kendime göre beğendiğim birkaç parça bir şey alıp, onu güzel değerlendirmeyi daha çok seviyorum. Alışverişimi hem yurtdışından hem buradan yapıyorum. Ama sezonluk alışverişi yapayım diye hemen kalkıp yurtdışına gitmem.

* Eşiniz Adnan Şen'in kıyafetlerine karışır mısınız?
Karışırım çünkü; eşim alışveriş yapmayı sevmez. Hiçbir şeyi de takip etmez. Onda rahatlık ön plandadır. Timberland ayakkabılarını ayağından çıkarmaz. Her yaz ve kış birer tane alır. Ben de ona saygı duyuyorum. Çünkü şirin duruyor ve yakışıyor da. Başlarda laf ediyordum ama artık bir şey demiyorum.

MİNİ DE GİYMİYORUM

* Adnan Bey sizin kıyafetlerinize hiç karışır mı peki?
Giydiklerime dekolte olmadığı sürece karışmaz. Her ne kadar Danimarka'da doğmuş ve yabancı bir anneye sahip olsa da; kendisi de birçok Türk erkeği gibi tutucu yönlere sahip. Bana hep 'Başkasının karısının üzerinde dekolte kıyafetler olabilir ama sende bundan hoşlanmıyorum' der. Genç kızlığımda da dekolteyi çok sık kullanmıyordum. Gösterebilecek bir dekoltem de yok. Gençliğimde daha çok mini etek giyerdim ama şimdi onu da giymiyorum.

* 10 yılı aşkın süredir evlisiniz. Bu kadar yılda neler değişiyor? Aşkın evreleri var mı gerçekten?
Var... Ve bence en büyük evre saygı. Saygı varsa ve bitmediği sürece, aşk da her zaman yenileniyor gibi geliyor bana. Çiftler gittikçe birbirlerine benziyor. Siz de onun gibi düşünmeye ya da eşiniz gibi hareket etmeye başlıyorsunuz. Bu seneler geçtikçe daha da çoğalıyor.