kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bebeğimin kalp atışlarını ilk duyduğum an ağladım!

Başarılı sunucu-oyuncu Jess Molho bir ay sonra baba olacak. Eşi Zeynep Molho ile 'Bebeğim ve Biz' dergisinin sorularını yanıtlayan Jess çok heyecanlı olduğunu söyledi: Bebeğimin kalp atışlarını ilk duyduğumda gözyaşlarımı tutamadım..
Ekranların en yakışıklı sunucu-oyuncuları arasında yer alan Jess Molho, baba olmak için gün sayıyor. Yıllar önce Number One TV'de çalışırken tanıştığı yönetmen eşi Zeynep Molho 8 aylık hamile... İkili, erkek olacağını öğrendikleri bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlıkla bekliyor... Zeynep Molho, geçtiğimiz yıl Ebru Akel'in sunduğu bir yarışmada 'En İyi Dadı' ödülüne layık görülen eşinin, çocuklarla çok iyi anlaştığını ve harika bir baba olacağını söylüyor. Jess Molho ise, "Zeynep dünyanın en bilinçli ve güzel annesi olacak" diye konuşuyor...

* Nasıl tanıştınız?
Zeynep Molho:
İkimiz de Number One TV'de çalışıyorduk. Tanıştığımızın ilk 4 yılı birbirimizden hiç hoşlanmıyor, sadece selamlaşıyorduk. 4 yılın sonunda bir organizasyon için Uludağ'a gittik ve her şey sanki birbirimizi ilk defa görüyormuşuz gibi orada başladı.

ÖNCE PARA BİRİKTİRDİK

* Evlenme kararı nasıl oldu?
Jess Molho:
Evleneceğimizi hep biliyorduk. Hatta ikimizde de aynı dövmeden var. Dövmeleri evlenmeden önce yaptırmıştık. 5.5 yıldır da evliyiz.

* Bebeğiniz sürpriz bir bebek mi, yoksa planlı mı?
Z.M.:
Bebek için uzun zaman bekledik. İkimiz de yoğun çalışıyorduk ve çocuk gibiydik. Önce biz olgunlaştık.
J.M.: Ev sahibi olmak da çok vaktimizi aldı. Hatta bizi maddi yönden de zorladı. Çok borcumuz vardı ve çocuk için para biriktirmemiz gerekiyordu.

* Bir bebeğinizin olacağını öğrendiğiniz zaman neler hissettiniz?
Z.M.:
İkimiz de bunu bekliyor olmamıza rağmen çok heyecanlandık. Doktora gittiğimizde Jess bebeğin kalp atışlarını duyunca ağlamaya başladı.
J.M.: Kalp atışını dinlerken ben de hoparlöre yaklaştım, sesi daha net duydum ve dedim ki "Evet burada bir varlık var." Zeynep çok bilinçli bir anne adayı ve anne olacak. Çok kitap okudu, beraber belgeseller izledik. Ben bunun nasıl bir mucize olduğunu Zeynep sayesinde anladım.

DÜZENLİ YOGA YAPTIM


* 8 aylık hamilesiniz ama çok formda gözüküyorsunuz. Nasıl başardınız bunu?
Z.M.:
Hamile kaldığımı öğrendiğimde beslenme uzmanına giderek, ondan neler yemem gerektiğini öğrendim. Sadece arada bir tatlı yiyorum. Hiç kola içmedim. Türk kahvesi de 8 ay boyunca en fazla iki tane içmişimdir. Ayrıca haftada 3 gün yoga yapıyorum ve fırsat buldukça yürüyorum.

* Oğlunuza kardeş yapmayı düşünüyor musunuz?
J.M.:
Zeynep kardeş sahibi olmanın ne demek olduğunu biliyor, ben de tek çocuk olmanın ne demek olduğunu biliyorum. Ama ikimiz de anne-baba olmanın ne demek olduğunu bilmiyoruz. Kararımızı bunu yaşayıp öğrendikten sonra vereceğiz.
Haberin fotoğrafları