kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bu kampanya evlerde eski 'don' bırakmıyor!

Eylem BİLGİÇ/GÜNAYDIN
T-box'ın, Eski donunuzu getirin, yenisini verelim' kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanyanın başlangıç tarihinden bugüne kadar 629 don toplandı! İki uyanık tüketici de don'unu e-posta ile göndermek istedi!..
Son zamanlarda gazetelerde T-box'ın yeni sezon ilanlarını gördünüz mü? Herkesin ilgisini çeken, birbirine anlattığı bu ilanda beyaz bir erkek kilodu yer alıyor, üstünde de 'Yeni sezonda eski donunuzu getirin yenisini verelim-Hem de 1 YTL indirimle' yazıyor. İlanı gören herkes 'Nasıl yani?' oluyor, 'Eski donumuzu mu götüreceğiz, peki yıkayıp da mı götüreceğiz, kirli kirli mi?' Sonra da kampanyaları, fırsatları, indirimleri çok seven herkes evinde ne kadar eski don'u varsa alıyor, T-box mağazalarının yolunu tutuyor...

AMAÇ İLGİ ÇEKMEK

Aslında bu dahiyane fikir, sadece T-box'ın yeni sezon ürünlerine ilgiyi artırmayı amaçlıyor. Fikir; T-box ekibiyle reklam ajansının beyin fırtınası sonucunda ortaya çıkmış. Bu yıl yeni sezon ürünlerinde çok büyük değişiklikler yapan ve iddialı bir yaz koleksiyonu hazırlayan T-box ekibi, 'nasıl yaparız da tüketiciyi mutlaka mağazamıza uğramaya ikna ederiz' diye düşünmeye başlamış. Sonuç olarak da 'eskisini getir, yenisini götür' kampanyalarına gönderme yapan bu ilginç fikir çıkmış ortaya... İlanlarda kadın kilodu yerine erkek külodu kullanılmasının nedenine gelince... Tahmin edeceğiniz gibi kadın külodunun seks çağrışımı, hatta biraz da fetişist bir seks çağrışımı yapabileceğinden çekinmişler. Bu nedenle de mümkün olduğu kadar sade bir 'don' kullanmaya özen göstermişler. Tek seçenekleri de erkek külodu olmuş! Bu kampanyadan yararlanmak için T-box mağazalarına ille de 'don' götürmek zorunda değilsiniz. Dilerseniz tişört veya çorap da götürebilirsiniz. Ama tahmin edebileceğiniz gibi halkın tercihi genelde 'don'dan yana olmuş ve bugüne kadar tam 629 adet 'don' gelmiş. Hatta 'don'larının fotoğrafını bilgisayarda taratıp, e-mail yoluyla göndererek bu kampanyadan yararlanmak isteyen iki de 'uyanık' tüketici çıkmış!

KENDİ 'DON'UNU KENDİN AT
T-box ekibinin verdiği bilgiye göre genelde 'don'lar temiz geliyor. Ama zaten T-box çalışanları gelen 'don'lara kesinlikle dokunmuyor, herkesin kendi 'don'unu kendisinin kutuya atmasını istiyorlar. Şimdiye kadar hiç karşılaşmamışlar ama kasten kirletilmiş ve kampanyaya zarar verebilecek nitelikte kirli iç çamaşırları gelirse, bunların kutuya atılmasını engelleyeceklerini söylüyorlar. Büyük ilgi gören bu dahiyane kampanya nisan sonuna kadar devam edecek. Ama T-box'çılar, ay sonunda yapacakları bir değerlendirmenin ardından kampanyayı uzatabileceklerine de dikkat çekiyorlar.
Haberin fotoğrafları