kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Nisan 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Josh Holloway

Boğaz'ın çok özel konukları

Sinan ÖZEDİNCİK MAGAZİN
Lost'un yıldızı Josh Holloway ve Suudi Prenses Faysal'ın ardından dün İstanbul'a gelen Donald Trump'ın kızı Ivanka da Les Ottomans'ı tercih etti..
Geçtiğimiz haftalarda Paris Hilton'u ağırlayan İstanbul Hotel Les Ottomans, bu hafta da Josh Holloway, Ivanka Trump ve Suudi Prenses Jawhara Al Faysal'ı konuk ediyor. Ahu Aysal'ın evs ahipliğini yaptığı 10 odalı butik otelde, büyük bir reklam kampanyası için İstanbul'a gelen Josh Holloway, daha önce Paris Hilton'un kaldığı, günlük 3 bin 500 Euro'ya Kösem Sultan adlı 150 metrekarelik suitte kalıyor. Trump Tower'ın basın toplantısı için babası Donald Trump'ı temsilen gelen Ivanka Trump da 3 bin 500 Euro'luk bir suitte konaklıyor.

GÜLER YÜZLÜ YILDIZ
Ailesiyle birlikte tatile gelen Suudi Prensesi Jawhara Al Faysal ise Çırağan Sarayı'nda kalıyordu. Ancak Les Ottomans'ın manzarasına hayran kalan Prenses, ailesi ve 60 bagajıyla altı suite yerleştirildi. Hizmetliler için de Radisson SAS Ortaköy'de 30 oda kapatıldı. Lost'un yıldızı Josh Holloway'in güler yüzlü ve mütevazı bir profil sergileyerek oteldeki tüm misafirleri kendisine hayran bıraktığı söyleniyor. Güne erken başlayan ve sporunu ihmal etmeyen ünlü oyuncu, tempolu çalışma gününün ardından gecelerini odasında dinlenerek geçiriyor. Bu arada mayıs ayında konser vermek için İstanbul'a gelecek olan Kylie Minogue ve ekibinin de aynı otelde ikamet edeceği açıklandı. Otel yetkilileri, "Şu günlerde otelde Top VIP isimleri ağırlamak ve onlara Türk misafirperverliğini, sıcaklığını en iyi şekilde sunmaktan mutluluk duyuyoruz" diyor.
Haberin fotoğrafları