kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Nisan 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Çiğdem Arslan

'O kızla aynı evde yaşamaya razıydım'

Murat KARAMAN - SABAH
Sevgilisinin öldürttüğü iddia edilen Kenan Arslan'ın eşi "İlişkisini biliyordum. O kızla aynı evde yaşamaya bile razıydım" dedi..
Adana'nın Kozan ilçesinde ayrıldığı öğretmen sevgilisini taciz ettiği gerekçesiyle 8 kişi tarafından dövülerek öldürülen Kenan Arslan'ın 10 yıllık evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Arslan'ın eşi Çiğdem Arslan, "Kenan'ın ilişkisini biliyordum. Eşimi çok seviyordum, onun için herşeye katlanırdım. Ben o kızla birlikte yaşamaya bile razıydım. Ancak o kız istemiyordu. Onun yüzünden iki yavrum babasız kaldı. Eşime tuzak kurup, öldürttü" dedi. Çiğdem Arslan küçük kızı Sultan Nur'a (3) sarılarak gözyaşı döktü.

'BENİ KATİL EDECEK' DİYORDU
Kenan Arslan'ın, öğretmen olan Ayşegül Karataş'ı çok sevdiğini söyleyen yakınları, "Kenan bize sürekli 'Bu kız bana birini öldürtecek' diyordu. Ama sevgilisi Kenan'ı öldürttü" dedi. Arslan'ın kayınbiraderi ise "Olaydan 4 gün önce tartışmışlardı. Cep telefonu konuşmalarına tanık oldum. Ayşegül Kenan'a 'Buraya gelirsen ölürsün' demiş. Kenan telefonda 'Seni ne kadar sevdiğimi göreceksin. Seni ölümüne seviyorum' dedi" diye konuştu. Kenan Arslan'ın babası Yasin Arslan da oğlunun öldürüldüğü gün kendisini aradığını ve yanında Barbaros Öztürk'ün olduğunu iddia ederek, "Ayşegül 'Gel barışalım' diyerek, oğlumu çağırdı ve bin 500 YTL istemiş. Kenan para ile Kozan'a gitti. Öldürüldüğü gün kendisiyle görüşürken yanında Barbaros Öztürk vardı. Bu şahıs benimle görüşüp 'Kenan yanımızda. Belki birazdan Adana'ya gelip çayını içeriz' dedi. Bu konuşmadan 45 dakika sonra oğlumun telefonu kapandı ve ulaşamadık" dedi.
Haberin fotoğrafları