kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Nisan 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Evlenmeye niyetim yok!

Sarah Larson'la aşk yaşayan George Clooney, evlenmeyi düşünmediğini açıkladı. Hayranlarının da evlenmesini istemediğini belirten Clooney, "Onlar beni iyi tanıyorlar" dedi..
Su sıralar Amerika'da gösterime giren yeni filmi 'Leatherheads' ile gündemde olan ünlü aktör George Clooney, sevgilisi Sarah Larson'la yaşadığı ilişkisiyle dikkat çekiyor. Las Vegas'ta garsonluk yapan Larson'la 'Ocean's 13'ün çekimleri sırasında tesadüfen tanışan Clooney, ilişkisiyle ilgili pek fazla konuşmaya yanaşmıyor. Hayranlarının evlenmesini istemediği yakışıklı aktör, "Zaten evlenmeye niyetim yok" diyerek onların yüreğine su serpiyor! 46 yaşındaki ünlü aktör, yaşlanmaya dair hiçbir korkusunun olmadığını belirtiyor. Vücudunun zamana karşı koyamayacağını bildiğini söyleyen Clooney, "Söz konusu yarı çıplak poz vermekse, Brad (Pitt) kadar cesur olamayabilirim" diyor açık yüreklilikle.

Rene ile aşk yaşamadım

Yeni filmi 'Leatherheads'te de yönetmenlik koltuğuna oturan ve başrolü eski sevgilisi olduğu iddia edilen Rene Zellweger'le paylaşan Clooney, güzel yıldız hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. "Rene ile hiçbir zaman aşk yaşamadık. O dönem kimle görüşsem adımı 'aşk yaşıyor' diye yazıyorlardı" diyen Clooney, Zellweger'in hem çok yetenekli bir oyuncu olduğunu hem de çok güzel bir kadın olduğunu sözlerine ekliyor.
Haberin fotoğrafları