kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kerem park yerini sorun eder

- Bir müzisyenle evli olmanın zorlukları galiba bunlar. Ne dersiniz?
-P.G:
Yani net ayrımlar yok. Onun karakterini, kişiliğini kabul etmek lazım bir kere. Yaratıcı insanlar, müzisyenler, yazarlar genelde dışarıdan daha kopuk yaşıyorlar. Kerem'in her sanatçı gibi zor yanları vardır. Mesela trafik sevmez, park yerini sorun eder. Ben olsam her yere giderim. Yeni birçok yer açılır. Biz oralara gitmeyiz. Ben yeni açılan yerlere gitmeyi severim. Kerem bildiği yerlere gitmeyi sever. Farklı müzik çalan restoranlara gidemeyiz mesela. Dışarıdaki müzik beni de rahatsız ediyor ama ben duymayabiliyorum. Kerem öyle değildir.

- Reina'ya gitmez misiniz?
- K.G:
Benim ihtiyacım yok öyle müziğe.
- P.G: Ben de bayılmıyorum ama mesela sevdiğim arkadaşlar toplanmışsa ben giderim, o gitmez.
- K.G: Jazz Center. Ondan evvel benim kendi kulübüm vardı, devrettim. Orayla şu an hiçbir ilgim yok. Orası başarıyla devam ediyor. Ben de iki ayda bir sahneye çıkıyorum. Artık kendi başıma müzik yapmak, konserler yapmak istiyorum.
- P.G: Mesela önümüzdeki hafta Bursa'da bir konseri var diyelim. Bugünden lodos çıkmışsa Kerem, "Eyvah, gemiler kalkar mı, ya yetişemezsem," diyor.

- Var mı böyle takıntılarınız?
- K.G:
Var, mesela sizden önce buraya biri geldi. Benim 28-29-30 Kasım'da üç konserim var, çok büyük. Onların kontratlarını imzaladık. Kontratta cezai müeyyideler var.

- O yüzden mi gerginsiniz biraz?
- K.G:
Bir şey söyleyeyim mi? Pınar aslında röportaj yapmayı sevmez. Bugüne kadar bizim bu şekilde yaptığımız ilk röportaj.

- Kerem Görsev'in karısı olarak bilinmek nasıl bir şey sizin için? Oysa kendi alanınızda Kerem Görsev kadar ünlü ve başarılısınız....
-K.G:
Yok canım, iş çevresinde Pınar'ın kocası diyorlar...
-P.G: Bir okul arkadaşım var. Bir gün "Kerem Görsev'in karısı," dedi, arkadaşlarıyla tanıştırırken. Kızdım "Yok artık," dedim. "Sende mi öyle tanıtıyorsun?" dedim. Ama şaka tabii. Herkes böyle bir eşe sahip olabilse keşke. Ama ben pek sevmiyorum. Niçin Kerem Görsev'in karısı olmanın insanların ilgisini çekebileceğini pek anlamıyorum.