kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Mart 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Otoda son moda molalı kredi

25.03.2008
Kampanyalar mart ayında da tam gaz devam ediyor. Cazip avantajlardan yararlanmak ve oto sahibi olmak için sadece 6 gün kaldı... Molalı taşıt kredisinde, tüketiciler yıl içinde 3-4 ay boyunca ödemelerine ara verebiliyor. Molalı kredi son dönemin modası oldu..
İlk iki ay yüzde 28 büyüyen Türkiye otomotiv pazarı, küresel finans piyasalarındaki dalgalanmalara ve iç siyasetteki gelişmelere rağmen büyümesini sürdürmek istiyor. Otomotiv firmaları, ocak-şubat aylarında düzenledikleri kampanyalara mart ayında da devam ediyor. Ekstra garanti süresi, 18 bin YTL'ye 18 ay sıfır faiz imkanı, 'şimdi al 4 ay sonra öde' veya 'öderken ara ver' olanağı, 8 bin 730 YTL'ye varan peşin alım indirimi, 2 bin YTL'lik tatil çeki ve 3 bin YTL'ye varan yakıt desteği martta da devam eden kampanyalardan bazıları.

* Alfa Romeo
Mart ayında Alfa 159, GT, Brera ve Spider modelleri için Alfa Romeo Finans'tan kredi kullanan tüketiciler '10 bin YTL'ye 12 ay yüzde 0,12 faiz' oranı ile bu modellere sahip olabiliyor. Alfa 147 modeli için ise '12 bin YTL'ye 12 ay yüzde sıfır faiz' olanağından faydalanılabiliyor. Bunun yanı sıra Alfa Romeo Finans'tan Alfa 159 satın alanlara '3. yıl veya 100.000 km' uzatılmış garanti de ücretsiz hediye ediliyor.

* Fiat
Fiat binek ve Fiat ticari araçlara tüketici finansmanı sağlayan Koç Fiat Kredi otomobil severlere cazip fırsatlar sunmaya çalışıyor. Linea Turbo modelleri için '15 bin YTL krediye 24 ay sıfır faiz' avantajı sunan Koç Fiat Kredi, Grande Punto modeli için ise '10 bin YTL krediye 12 ay sıfır faiz' kampanyası düzenliyor. Kişiye özel taksit atlatmalı veya ötelemeli ödeme planları sunan Koç Fiat Kredi ile oto alanlar kredilerini şimdi alıp 4 ay sonra ödemeye başlayabiliyor veya her yıl seçeceği 3 veya 4 ay boyunca ödeme yapmayabiliyor. Koç Fiat Finans'ta anahtar teslim fiyatının yüzde 100'üne varan kefilsiz kredi kullanma olanağı da sunuluyor.

* Ford
Ford, Yeni Ford Focus ve C-MAX modellerinde '15 bin YTL 15 ay yüzde 0.79 faiz', Yeni Mondeo da ise '18 bin YTL 18 ay yüzde sıfır faiz' kampanyalarını uyguluyor. Bu oranları Ford Finans hizmeti ile sunan Ford'da, Fiesta Comfort 2 bin 150 YTL'lik peşin alım indirimi ile satışa sunuluyor. Ticari araç müşterilerini de unutmayan Ford, Transit Connect, Transit ve Fiesta Van modellerinde 2 bin 700 YTL'ye varan peşin alım indirimi sağlıyor.

* Renault
4 bin 500 YTL'ye varan peşin alım indirimleri sunan Renault satış noktalarında Symbol 19 bin 340 YTL, Megane HB 28 bin 290 YTL, Megane Sedan 29 bin 690 YTL ve Clio HB 24 bin 780 YTL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. Özel seri 'Extreme' modellerine 1.5 dCi 100 bg otomatik vitesli motor seçeneği de ekleyen Renault'da Megane Sedan Extreme modeller, 33 bin 740 YTL'den başlayan fiyatlar satışa sunuldu. Ayrıca Trafic, Master Panelvan ve Master Şasikabin'de Renault, ÖTV kadar indirim de uyguluyor.

* Seat
SEAT'ın 240 bg gücünde 2.0 litrelik TSI motorlu, Leon model serisinin en performanslı versiyonu Leon Cupra, sportif sürüş özelliklerinin yanı sıra mart ayı sonuna kadar sürecek avantajlı fiyat kampanyasıyla da dikkat çekiyor. 33 bin 500 Euro'luk kampanyalı anahtar teslim satış fiyatıyla dikkat çeken 240 bg'lik SEAT Leon Cupra'da direksiyondan kumandalı bluetooth özellikli Radyo/ CD/MP3 çalar, dönüşe duyarlı xenon farlar, far yıkama, ABS, TCS, ESP, EBA, 8 hava yastığı, spor ön koltuklar ve 18 inç alüminyum alaşım sportif jantlar standart olarak sunuluyor.