kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu

Bahçeşehir ABD'de kültür merkezi açıyor
İSTANBUL
Bahçeşehir Üniversitesi ABD'nin saygın üniversitelerinden Kent State'in içerisinde bir kültür merkezi açıyor. Üniversitenin Ohio eyaletindeki kampusunda yer alan bir öğrenci merkezini 2,7 milyon dolarlık yatırımla yenileyecek olan Bahçeşehir Üniversitesi, burayı Bahçeşehir'den giden Türk öğrenciler için bir konaklama ve kültür merkezine çevirecek. Bu şekilde işbirliğini genişletecek olan yetkililer Kent'te öğrenim gören Bahçeşehirli öğrenci sayısını 20'den 70'e yükseltmeyi amaçlıyor.

Üniversitede kavga bir öğrenci yaralandı
İSTANBUL
Üniversitesi'nde öğle saatlerinde sağ ve sol görüşlü öğrenciler arasında okul yemekhanesinde çıkan kavgada bir öğrenci yaralanırken, 5 öğrenci polis tarafından gözaltına alındı. Çanakkale Zaferi ile ilgili bir etkinliğin bildirisini dağıtmak isteyen sağ görüşlü öğrencilerle diğer öğrenciler arasında yaşanan kavga fazla büyümeden önlendi. Arkadaşlarının serbest bırakılmasını isteyen öğrenciler sloganlar attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Ekonomi doçentine suç duyurusu
İSTANBUL
Ticaret Üniversitesi'ndeki dersinde "Benim ailemin düşüncesine göre Alevi kadınları o..." diyerek Alevilere hakaret ettiği ileri sürülen Doç. Dr. İbrahim Öztürk hakkında Alevi dernekleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Kendini savunan Öztürk ise eşinin de Alevi olduğunu, bu sözü toplumun önyargılarını anlatmak için söylediğini belirtti.