kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Mart 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İşadamının şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında 10 kişi yakalandı.

Ünlü çiçekçiyi kaçırıp Gaziantep'e götürdüler

Önder ŞUŞOĞLU
İşyeri komşusunun azmettirdiği adamlar tarafından kaçırılıp Gaziantep'e götürülen çiçekçi Emre Akif Aydın, serbest bırakılınca kendisine çek imzalatan çeteyi yakalattı..
Uluslararası çiçek ticareti yapan Emre Akif Aydın, işyeri komşusu tarafından azmettirilen çete tarafından kaçırılıp 2 gün alıkonuldu. Kredi kartından 7 bin YTL çekip, 60 bin YTL'lik çek imzalattırılan işadamı serbest bırakılır bırakılmaz şikâyetçi oldu. Polis, çete üyesi 10 kişiyi yakaladığı operasyonda dördü kuru sıkı 7 tabanca, bir miktar uyuşturucu ve çok sayıda porno CD ele geçirdi. Emre Akif Aydın 28 Şubat akşamı Ümraniye'de bulunan evine gitmek için özel otomobiliyle yola çıktı. Ancak içinde kar maskeli 3 kişi bulunan bir araç Aydın'ın otomobilinin önünü kesti. 3 kişi Aydın'ı zorla kendi otomobillerine bindirerek , Adana'ya kaçırdı. Daha sonra Aydın'ı Gaziantep'e götürerek bir evde saklayan çete üyeleri çiçekçiyi darp edip kredi kartlarından 7 bin YTL çekti. Ayrıca Aydın'a toplam 60 bin YTL değerinde çek imzalatıldı. Bu çeklerden 4 bin YTL'sini tahsil eden çete, çiçekçiyi 2 gün sonra serbest bıraktı. Emre Akif Aydın ise İstanbul'a geldikten sonra soluğu savcılıkta aldı. İşadamının şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Ümraniye ve Beykoz'da bazı adreslere operasyon düzenlendi. 12 kişiyi gözaltına alan polis, çiçekçiyi, işyerleri yan yana olan web tasarımcısı Mustafa Furkan Aydın'ın kaçırttığını belirledi. Mustafa Furkan Aydın'ın mali sıkıntı nedeniyle azmettirmesi üzerine Mehmet Kosavalı, Muhammet Alkan ve Aziz Demiralev'in işadamını kaçırıp, diğer çete üyelerinin yanına götürdüğü belirlendi.

185 ÜLKEYE ÇIÇEK
Ünlü çiçekçi Emre Akif Aydın'ın uluslararası çiçekçilik yaptığı, bu şekilde 185 değişik ülkeye gönderilmek üzere çiçek siparişi aldığı belirtildi.
Haberin fotoğrafları