kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Mart 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bir dönem Hakan Çillioğlu'nun çetesinde yer alan Hamdi Güzel ve ekibinin kendi aralarında çıkan anlaşmazlık sonucu çatışmaya girdikleri belirlendi.

Hummer'lı çetenin cinayet nedeni iç hesaplaşma çıktı

Önder ŞUŞOĞLU
Polis, Bayrampaşa'da bir araba kiralama şirketini basarak iki kişiyi öldüren ve bindikleri Hummer cipleri olay yerinde bırakıp kaçan çetenin 36 üyesini yakaladı..
İstanbul Bayrampaşa'da 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan cinayetlerin zanlısı Hamdi Güzel ve 35 adamı yakalandı. Bir dönem, Sedat Şahin, Sedat Peker ve Hakan Çillioğlu'nun yanında çalışan Hamdi Güzel ve adamlarının, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle birbirlerine saldırdığı belirlendi. Bayrampaşa'da geçtiğimiz yıl meydana gelen silahlı saldırı olayında, Rizeli çete lideri Hakan Çillioğlu'nun adamları Hummer marka ciplerle Hamdi Güzel'e ait oto kiralama şirketine geldi. Burada başlayan tartışma bir anda silahlı çatışmaya dönüştü, iş yeri sahibinin kardeşi Recep Güzel ve saldırganlardan Kadir Mumcu hayatını kaybetti. Saldırganlar daha sonra geldikleri lüks cipleri bırakarak olay yerinden kaçtı. Esrarengiz cinayet sonunda aydınlandı. İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Hamdi Güzel ve çetesini yakın takibe aldı. Güzel ve çetesinin, İstanbul, Ankara, Rize ve Alanya'da yaralama, çek senet tahsilatı ve otopark işletmeciliği yaptığını belirledi. Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda, Güzel'in de aralarında bulunduğu 36 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 10 adet silah ve iki kilo dinamit lokumu ele geçirildi.