kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Haber Turu-1

70 milyon $'ı çalan çetenin şefi yakalandı
BREZİLYA
tarihinin en büyük banka soygunlarından birinin elebaşı yakalandı. Federal polis sözcüsü Lincoln Fructoso Siqueira, ülkenin kuzeyindeki Fortaleza kentindeki bankadan iki yıl önce 70 milyon dolar çalan çetenin lideri Jossivam Alves dos Santos'un yakalandığını açıkladı. Polis, Santos'un, 80 metre tünel kazarak bankanın yer altındaki kasalarına ulaşan hırsızların lideri olduğunu belirtti.

Bükreş'te polislere bale dersi
ROMANYA'DA
polislere "trafiği zarifçe yönetebilmeleri ve trafikte sıkışıp kalan şoförlerin stresini azaltabilmek için" bale dersleri veriliyor. Romanya'nın batısındaki Timisoara kentinin Emniyet Müdürü Dorel Cojan, amaçlarının polislerin hareketlerine zariflik kazandırabilmek olduğunu söyledi. Operadan 2 eski dansçı polislere bir ay boyunca bale dersi verecek.

New York Filarmoni Kuzey Kore'de
NEW
York Filarmoni Orkestrası, Kuzey Kore'de tarihi bir konser verdi. Orkestra konserin açılışını, Kuzey Kore'nin ulusal marşını çalarak yaptı. New York Filarmoni, bu ülkede konser veren ilk Amerikalı sanat grubu ve bu ülkeyi ziyaret eden en büyük Amerikalı heyet oldu. Filarmoni tarihi konseri, ABD -Kuzey Kore ilişkilerinin yumuşamasının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.