kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İstanbul'da 3 araç kundaklandı

Yeni Haber
Gaziosmanpaşa'da park halindeki 2 otomobil kundaklandı.

Karayolları Mahallesi 621. Sokak'ta park halindeki Hakkari'de askerlik yapan Recep Dekak'a ait olduğu belirtilen 34 VY 3373 plakalı otomobil ile Öner Yıldız'a ait 34 TU 0276 plakalı otomobil, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi.

Kısa sürede alevlerin kapladığı otomobillerdeki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Her 2 araçta da büyük çapta maddi hasar oluştu.Polis, konuyla ilgili çalışma başlattı.

KARTAL'DA BİR OTOMOBİL KUNDAKLANDI

Kartal'da park halindeki otomobil, kundaklama sonucu yanarak kulanılamaz hale geldi. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgilere göre olay, saat 03:30 sularında Kartal Kordonboyu Mahallesi Meltem Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir siteye ait otoparkta bulunan otomobili kundakladı. Aracın yandığını gören vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polise haber verdi. olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen otomobil kullanılamaz hale geldi. Yanan aracın yanında park etmiş bulunan bir otomobilde de hafif çapta hasar meydana geldi.

Olay yerini emniyet kordonuyla kapatan polis ekipleri, çevrede delil araştırması yaptı. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.