kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Y. Mülhim polis sorgusunda suçunu itiraf etti. 32 yaşındaki Remziye Serdengeçti iki çocuk annesiydi.

Borcunu kapatmak için 2 cinayet işledi

SABAH
Kocasından habersiz esnafa yaptığı borcu ödemek için ev sahibi ile 4 yaşındaki kızını boğup altı bilezik çalan kadın tutuklandı..
Kilis'te öğretmenlik için bekleyen eğitim fakültesi mezunu bir çocuk annesi Yasemin Mülhim (23), oto tamircisi kocasından habersiz esnafa yaptığı borçları kapatmak için korkunç bir plan yaptı. Üç ay önce taşındıkları evin sahibi Remziye Serdengeçti'nin (32) bileziklerini almaya karar veren Yasemin Mülhim, iddiaya göre önceki gün ev sahibinin evine gitti. Serdengeçti mutfaktayken Yasemin Mülhim onun 4 yaşındaki kızı Hande Nur'u kemerle boğmaya çalıştı. Sesler üzerine salona gelen ev sahibi ile kiracısı arasında boğuşma yaşandı. Başını duvara çarpan Serdengeçti bayıldı.

CESEDİ BOŞLUĞA ATTI
Yasemin Mülhim, kızı kemerle, annesini yanında getirdiği külotlu çorapla boğarak öldürdü. Ardından evde bulunan 6 bilezik, yüzük ve altın setini alan kadın, kızın cesedini havalandırma boşluğuna attı, annesinin cesedini ise tuvalete sakladı. Polis, kiracı Y. Mülhim ile kocasını gözaltına aldı. Çiftin evinde yapılan aramada öldürülen kadına ait altınlar bulundu. Cinayeti itiraf eden Yasemin Mülhim tutuklandı.
Haberin fotoğrafları