kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yunan sevgilimi denize dökmek istediğim oluyor!

* Az önce Alex Bey'le telefonda konuştunuz ve ondan çocuklarınız için spagetti yapmasını istediniz. Yabancı bir erkekle çıkmak, bir Türk'le beraber olmaktan daha mı kolay?
T.:
Ben Türk olmasını tercih ederdim, aynı lisanı konuşmak isterdim. Ama kader böyleymiş. Bazen, evlenmeyi düşündüğüm adamın bir Yunan olduğunu hatırlıyorum ve onu denize dökmek istiyorum. (gülüyor) Sinirli olduğum zamanlarda da Türkçe bilmediğine şükrediyorum. (Tam bu esnada Alex'ten İngilizce bir mesaj geliyor. Mesajda, 'Hayatım evde spagetti kalmamış. Seni seviyorum' yazıyor) Al, bak şu mesaja Ece! Şimdi gel de sinirlenme! (Gülüşmeler)

* Haksızlık etmeyelim. Alex Bey en azından yemek hazırlamayı denedi. Türk erkeklerinin çoğu ise kadını hizmetçi gibi görüyor...
T.:
Bence bu erkeklerin değil, kadının suçu. Benim 20 yaşını geçkin bir oğlum var. Ona her zaman, "Biz birlikte büyüdük. Çektiğim bütün acıları gözlerinle gördün. Bunları düşün ve hayatta kimsenin ahını alma, kimseye tutamayacağın sözler ve umut verme. Yoksa iki yakan bir araya gelmez" derim. Bence, erkeklere kadının kırılganlığını ve narinliğini öğretmek annelerin görevidir.