kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hilary Swank: Tek bir ruh eşimiz olduğuna inanmıyorum

Şu sıralar ülkemizde de gösterimde olan filmiyle gündemde olan Hilary Swank, yeniden aşık olduğunu söyledi: Tek bir ruh eşim olsaydı, şu anda yaşadığım duyguları asla yaşayamazdım! ..
Beyazperdenin Oscarlı güzellerinden Hilary Swank, şu sıralar çok keyifli günler geçiriyor. Ülkemizde de vizyonda olan yeni filmi 'Not: Seni Seviyorum'un aldığı olumlu eleştirilerle keyfi yerine gelen Swank, özel hayatında da mutlu günler yaşıyor. Bir süredir menajeri John Campisi ile birlikte olan güzel yıldız, "Hayatımda ikinci kez büyük bir aşk yaşıyorum, tek bir ruh eşimiz olsaydı, şu anda yaşadığım duyguları yaşayamazdım" şeklinde konuşuyor. Ünlü aktris In Touch dergisine yeni filmini ve aşk hayatını anlattı.

* Aşk ilişkilerinin çok karmaşık olduğunu düşünüyorum. Gerçek hayatta yaşanan aşklar filmlerdeki peri masallarına benzemiyor.

* Aşk hayatında mutlu olmayı istiyorsanız, ilişkinizde dengeyi korumanız şart!

* Başından evlilik geçmiş ve boşanmış biri olarak, evliliğin şart olduğuna inanmıyorum.

* Hayatımda ikinci kez büyük bir aşk yaşıyorum. Sevgilim John harika bir erkek, birbirimizi tamamlıyoruz.

* 'Not: Seni Seviyorum'un gördüğü ilgiden çok memnunum. Gerçek hayatta da pırlantalar yerine, küçücük kağıtlar üzerine yazılan aşk sözcükleri beni çok mutlu eder.

* Rol arkadaşım Gerard Butler'ın filmde benim için yaptığı bir striptiz sahnesi var ki kesinlikle görülmeye değer. O sahneyi çekerken hafif bir kaza geçirdim. Sahnede Gerard pantolon askılarıyla oynuyordu, derken bir tane kayış fırladı ve kafama çarptı. Kafama 5 dikiş atıldı. Bir haftalığına çekimlere ara verdim.

* Olaydan sonra Gerard çok üzüldü ve hatta ağladı! Hastanede kaldığım sürece bana sürekli hediye, çikolata ve çiçekler gönderdi.

* Filmde şarkı söylediğim sahneyi de beğenenler çok oldu, bazıları şarkı söyleyenin ben olup olmadığımı soruyor; o gerçekten bendim!
Haberin fotoğrafları